Find opskrift

Hvad spiser kokken?


de gode måltider og nye muligheder

Se Alle kogebøger


Forfatter   Hurtigkarl & Co., Jan
Sekundære forfattere Hansen, Jakob Mielcke
Forlag
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Lars Gundersen
Sider 43
ISBN 87-91758-02-5
Bognummer 292
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
16 5 slags tomater i salat
38 Baba med druer, grape os mynte-is
24 Hel kylling i sennep og løg
10 Hele rejer med chili
18 Helleflynder med Simonekål og røget ærtecreme
34 Hvid chokolademousse med estragon og piment d'espelette
12 Limfjordsøsters med gelé af grøn juice
22 Pesto hurtigkarl
36 Rabarbersupper med oregano og kardemomme-chantilly
40 Ristretto med daddel-is
42 Rødgrapeparfait og solbærsorbet
26 Sprængt svineskank med rugbrød, peberrod og surt
30 Stegt lammefilet med brebis-is
14 Tartar af Karljohansvampe med spinatsorbet
28 Vietnamesiske forårsruller

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Mad på åben ild og grill (2005)
Smag på Korsika (2005)
Det salte med det søde (2005)
Tre i én (2005)
Hvad spiser kokken? (2005)