Find opskrift

Fiskekogebogen


Den store bog om fisk

Se Alle kogebøger


Forfatter   Werner, Joakim
Sekundære forfattere Sørensen, Liza Ljunberg
Originaltitel Das grosse Buch vom Fisch
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 1997
Oversættelse Vivi Berendt og Lars Thomas
Forlag Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
Udgivet 2000
Udgave 1
Illustrationer Christian Teubner, Kerstin Mosny m.fl.
Sider 261
ISBN 87-17-06837-1
Bognummer 280
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
193 Aïoli
185 Babylaks i saltskorpe
226 Badisk gedde
183 Bars i mørdej
233 Bars med salvie
188 Boller med røget malle
229 Bourgognekarper
170 Braiseret torsk
168 Braiseret ål med krydderurter
174 Brasen fra ovnen
229 Bretonske guldbrasen
238 Broget salat med marinerede sild
243 Carpaccio af laks med fennikel
243 Carpaccio af laks med sesam
149 Court-bouillon med grøntsager
160 Dampet havbrasen med østershatte
175 Farseret brasen
176 Ferskvandskvabbe stegt med timian
161 Filet af slethvar dampet på grøntsager
247 Fisk og krebs i aspic
226 Fiskeboller
188 Fiskeconsommé
140 Fiskefond
196 Fiskeindmadssuppe
241 Fiskesalat med champignoner
221 Flodbarber fyldt med krydderurter
149 Fond, til blåkogning
190 Forel-velouté med syre
208 Friturestegte rødspættefileter
166 Fyldt søtunge
230 Fyldte sardiner
180 Gedde i baconsvøb
158 Geddefars med panade
156 Geddefarsboller i dildsauce
169 Geddekoteletter med løg og krydderurter
178 Gratinerede lakseskiver
246 Gravad laks
220 Grillstegt kongelaks med hindbær-vinaigrette
213 Grillstegte sardiner
214 Grillstegte tunfiskekoteletter
160 Guldbrasen på fennikelgemüse
233 Havrude med bacon
202 Havtaske med ansjoser
203 Havtaskemedaljoner med muslinger
203 Havtaskeskiver med ratatouille
240 Helleflyndersalat med frisk grønt
183 Helt i gærdej
143 Hummersauce
144 Hvid smørsauce
142 Hvidvinssauce
200 Hvilling meunière
227 Karpe-pörkölt
206 Karpefilet i frituredej
232 Klipfisk med kartofler
236 Krydrede ørreder
179 Kuller i stegepose
189 Kulmulestrudel
170 Laks i fløde
189 Lakseravioli
159 Lakseroulade med østerscreme
201 Lakseskiver med trøfler
244 Laksetatar med kaviar og salat
216 Laksforel fra grill
170 Malle i rødvin
169 Malle med peberfrugtsauce
237 Marinerede søtungefileter
236 Marineret smelt
195 Matelote med bourgogne
239 Matjes-æggesalat med sennepsauce
239 Matjessalat med frisk mango
237 Mayonnaise
177 Mulle med mandelskorpe
220 Mulle med timian og lever
228 Mulle på korsikansk
229 Multe med fennikel
208 Paneret smelt
149 Pocheringsfond til portioner
192 Provençalsk fiskesuppe
181 Red snapper 'en papillote'
204 Rokkevinge med beurre blanc
193 Rouille
244 Roulader af laksforel og sanktpetersfisk
190 Rustik fiskesuppe
219 Rød havrude grillet på sten
145 Rød smørsauce
205 Rødfisk i smør
146 Rødvins-blæksprutte-sauce
223 Røget helt
223 Røget hornfisk
245 Røget laks på blinis med vagtel-spejlæg
248 Røget laksemousse
240 Salat af dampede fiskefileter med grønne asparges
240 Salat af havtaske med peberfrugter
238 Salat af marineret sild og peberfrugter
178 Sandart i trøffelsmør
176 Sandart med polentaskorpe
155 Sanktpetersfisk i egen lage
177 Sanktpetersfisk med timianskorpe
230 Sardinpizza
148 Sauce hollandaise
171 Sejfilet i risblade
232 Siciliansk sværdfisk
217 Sildefileter fra bræt
238 Silderuller med gul peberfrugtsauce
221 Skallefileter med tomater
201 Slethvar med porrestrå og beurre rouge
159 Souffleret pighvar med hummersauce
209 Sprøde skallefileter
194 Stærk suppe med fin fisk
212 Suderfileter i alufolie
147 Søpindsvinecreme
165 Søtungefileter i champagnesauce
184 Søtungefileter under butterdejslåg
239 Tatar af matjessild
194 Tomatsuppe med pighvar
170 Tunfisk marineret i rødvin
197 Waterzooi fra Gent
215 Ål i vinblade

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Fiskekogebogen (2000)