Find opskrift

Det salte med det søde

Se Alle kogebøger


Forfatter   Hurtigkarl & Co., Jan
Sekundære forfattere Hansen, Jakob Mielcke
Forlag
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Lars Gundersen
Sider 42
ISBN 87-91758-03-3
Bognummer 266
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
40 Cheesecake emd mangois og blåbær
42 Couscous med kanel-is
26 Farseret kaninryg med lavendel og pocheret tærte
38 Friteret tofu i karamel med creme af hvid fersken og litchie-is
18 Hjerte- og knivmuslinger med purløg og romaine
28 Hornfisk med jordskok 'Pommes Anna'
16 Jordbær med lakrids, vadouvan og parmesan
12 Kammuslinger med blæksmør
24 Lammeskank i Criollo Stout
22 Rødtunge med pain d'épice og løgkarse
10 Skt. Petersfisk med fennikelspire og pâtisson
36 Tarte Tatin med fromage blanc
14 Torskeryg marineret i snaps og ribs
30 Vagtel-'kotelet' med rødbedesorbet
34 Viux Cantal med sorbet af grønt æbæe og papaya-mango salat

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Mad på åben ild og grill (2005)
Smag på Korsika (2005)
Det salte med det søde (2005)
Tre i én (2005)
Hvad spiser kokken? (2005)