Find opskrift

Gastronomi og gæster


fra picnic til festmiddag

Se Alle kogebøger


Forfatter   Hay, Donna
Originaltitel New Entertaining
Oprindeligt udgivet i Australien
Original udgivet 1998
Oversættelse Brian Laursen
Forlag Könemann
Udgivet 2000
Udgave 1
Illustrationer Petrina Tinslay
Sider 200
ISBN 3-8290-6074-2
Bognummer 249
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
41, 42 agedashi-tofu
112, 113 andeleverpaté med peberpærer
90, 91 antipasto-brød
32, 34-35 asiatisk sauce
32, 35 asiatiske grøntsager
32, 35 asiatiske krydderurter
32, 33 asiatiske køkkenting
58, 59 aspar­ges med krydderurtesmør
93, 95 aubergine og kartoffeltærter
179, 182 babykager med kokos og hindbær
149, 150 bagt kvæde med kvæde-pannacotta
89, 90 baguettes med thaiblade kylling og friske majs-kroketter
118, 119 balsamico
118, 119 balsamicoeddike
73, 75 blæksprutte med chilisalt og peber
143, 144 blød polenta med rødvins?oksesteg
94, 96 blåbær- og figentærte
32, 35 bok choy
143, 148 braiseret lammeskank
21, 25 brioche med chokoladefyld
107, 110 bruschetta med balsamicofigen
76, 78 bøf marineret med balsamico
20, 23 café après
20, 29 caffe latte
106, 107 campari og rød grapefrugt
106, 107 champagneframboise
112, 113 chili- og citronoliven
118, 119 chiliolie
32, 34 chilipasta
118 chilisauce
26, 27 chokolade- og ferskenpanforte
168, 169 chokoladekage med hindbær
32, 35 choy sum
118, 120 chutney
58, 59 chutney med ingefær, chili og pære
41, 42 citrondampet kyllingesalat
102 cocktailshaker
118 couscous
46, 48 dampet palmesukkercreme
149, 150 dampet sharonfrugtpudding
96, 98 dobbelt-brownies
102 drinks
36, 40 dumplings med rejer og chili
118, 119 eddike med krydderurter
142, 143 enkel tomatsuppe
18, 22 espresso-granita
20, 22 espresso-shots
55, 57 fennikel- og champig­nonsalat
112, 114 ferskendrink
156 festmiddag
150, 151 figen- og briochepudding
44, 46 fisk i rispapir
32, 34, 118 fiskesauce
20, 29 frossen caffe latte
108 frossen vodkaslushie
52 frugter
17, 18, 29 fyldte choko-shortbread
32, 35 gai larn
68, 69 grill
72, 73 grillet aubergine- og myntesalat
70, 71 grillet fladbrød med rosmarin og havsalt
166, 167 grillet jomfruhummer på risotto med citron og purløg
58, 59 grillet julesalat med syre og parmesan
80, 81 grillet mango med kokos-praliné
89, 81 grillet mango med kokospraliné
43, 45 grillet oksekød med soba
71, 72 grillet sværdfisk med vinblade
68 grilning
112, 113 græskar med sesam og soya
52, 53 grøntsager
118 havsalt
147, 148 hvederugbrød
109, 110 hvid lime
129, 130 ingefærsvinekød med linser
102 isknuser
183, 184 iste med basilikum og nektarin
180, 182 iste med mynte, ingefær og citron
32, 34 japansk riseddike
41, 10 kaffe
110, 111 kaffirkylling på betelblade
74, 75 kaffirlaks med grillet lime
32, 35 kaffirlimeblade
140, 142 kalvekoteletter med stegt kvæde
146, 148 kalvesteg på krydderurter med sukkerbrunede pastinakker
104, 106 kammuslinger, grillet med lime og inge­fær
118 kapers
26, 27 karameldrømme
168, 169 karamelliseret vanillerisotto
158, 160 kartoffelgaletter med vagtelæg
106, 107 klassisk champagnefram­boise
46, 47 klisterris med mango og lime
96, 97 kokoskage med myn­tesirup
46, 47 kokoskager dampet i tekopper
74, 78 korianderrejer med hon­ning-bok choy
32, 35 krydderurter fra Asien
73, 75 krydrede pølser med rucola og oksekød
161, 166 krydret tun med udon og dashi
170, 172 kræmmerhuse med is
77, 78 kyllingespyd med kryd­derurter
138, 139 køkkenudstyr
106, 107 kølig bærmartini
164, 166 laks med krydderurtepanering
110, 113 laks med syltet agurk
126, 128 lam med hvidløgsmos
164, 166 lam stegt med æbler og kryd­derurter
162, 163 lammekoteletter med rosmarin og trøffeloliemos
88, 90 limeade
150, 152 limetærte med granatæbler
10 linguine hvidvin
129, 130 linguine med asparges og bagt ricotta
118, 121 linser
86 mad til udflugten
54, 57 marinerede oste af fåreyoghurt
56, 57 marinerede rødbeder
132, 133 marsalafersken med mascarpone
8, 29, 49, 65, 83, 99, 115, 135, 153, 173 menuer
32, 34 mirin
18, 19 muffins med blåbær og passionsfrugt i papirforme
124, 127 myntecouscous med stegte tomater
124, 125 nudelskål med svinekød
73, 75 okseburger med stegte tomater og chili
94, 95 oksepier med signatur
118, 119 olie med krydderurter
118, 119 olier
118 oliven
118, 119 olivenolie
161, 162 olivenpaneret lam med couscoussalat
11 om at smage på vin
32, 34 palmesukker
88, 90 passionsfrugtdrink
118, 121 pastaer
68, 69 pensler til krydderurter
126, 128 pilaf med jasminris og saltstegt kylling
106, 107 Pimm's citrusdrink
118 polenta
32 ponzu
20, 21 portugisiske cremekager
70, 71 puré af røget aubergine og hvide bønner
81, 82 pærer med ahornsirup og yoghurt
129, 130 rejer bagt med linguine og asparges
118, 121 ris
37, 40 ris med sashimi
38, 40 risnudelruller med svinekød
41, 42 risnudler med kinesisk and
144, 145 risotto med bagte grøntsager
61, 62 ristet brød med basilikum og fyldte tomater
106, 107 ristet og marineret tun
32 risvin (shaohsing)
123, 124 rucolasalat med parmesanflad­brød
11 rødvin
78, 79 sardiner med citron og sichuanpeber
118 sauce
41, 42 sauteret aubergine med rød miso
118, 120 sennep
9 servering
126, 127 sesampaneret havørred
20, 28 sirupskager med espresso
132, 134 smuldrekage med blommer og jordbær
178, 182 små chokoladekager
92, 96 små frittatas med søde kartofler og salvie
24, 25 små nektarinkager
186, 187 små pærer i te
186, 187 sorbet af æblejuice og vanillete
80, 81 sorbet med lime, rød grapefrugt og tequila
165, 166 sort pasta med laks og lakseæg
32, 118 soyasauce
130, 131 spaghetti med citron, chili, hvidløg og rucola
39, 40 spinat med sesam og soya
160, 161 sprød andelasagne
122, 124 stegt fennikel og olivensalat
144, 145 stegt grøntsagsrisotto
142, 143 stegt hvidløgskylling med arti­skokmos
160, 161 stegt kylling med tomater og aubergine
141, 142 stegt urtelam med æbler
56, 57 stegte kammuslinger på citron- og myntesalat
142, 143 suppe af bagte tomater
60, 62 suppe med grønne ærter
118, 120 surt og sødt på glas
58, 59 syltede sommerløg
62, 63 syrlig citronkage
132, 133 tamarillos i sauternes
32, 34 tamarinde
183, 184 te med skovhindbær og lime
32, 35 thaibasilikum
14 trin til bedre kaffe
68, 69 trækulsgrill
170, 171 tærte med citronfyld
181, 184 tærte med kandiseret citron og lime
184, 185 tærte med ricotta, spinat og parmesan
62, 64 tærte med sommerbær
32, 33 udstyrtil asiatisk madlavning
16, 18 vafler med kokos og sirup
105, 106 vanillevodka
118, 119 vegetabilsk olie
32, 35 vietnamesisk mynte
118, 121 vin til madlavning
118, 119 vineddike
185, 186 vinterlakridste
118 wasabi
44, 45 wokstegt kylling med tama­rinde
180, 182 wonton med banan og pal­mesukker
186, 188 æble-honningkager
32, 35 ærteskud
159, 160 østers med agurkesalat
32, 34,118 østerssauce

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastronomi og gæster (2000)