Find opskrift

Sauce, sovs og dressing

Se Alle kogebøger


Forfatter   Borssén, Jonas
Sekundære forfattere Halling, Bjørn
Originaltitel Såsbok
Oprindeligt udgivet i Sverige
Original udgivet 1995
Oversættelse Isabella Smith
Forlag Lindhardt og Ringhof
Udgivet 1995
Udgave 1
Illustrationer Bo Appeltoft, Jan Begtsson og Björn Lindberg
Sider 102
ISBN 87-595-0571-0
Bognummer 248
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
30 2-2-2-sovs
17 Agurkedressing
20 Amerikansk dressing
52 Ananassovs
92 Appelsinflødeskum
85 Appelsinkylling
39, 93 Appelsinsovs
22 Avocadodressing
84 Bacon- og peberfrugt-sovs
74 Basilikum-smørsovs
45 Bearnaisesauce
11 Beurre blanc
66 Beurre blanc med fløde
13 Beurre manié
83 Blegsellerisovs
21 Blue cheese-dressing
34 Bouillon
11 Brun sovs
32 Brøndkarsesovs
20 Caesardressing
48 Café de Paris
43 Champignonsovs
87 Champignonsovs med hvidløg
24 Chili-yoghurtdressing
95 Chokolade-karamelsovs
94 Chokoladesovs
94 Chokoladesovs, luksus
46 Cidersovs
27 Citronflødesovs
97 Citronkvark
64 Citronsky
55 Citronsovs
92 Cointreau-flødeskum
29 Cremet avocadodressing
61 Cremet grøntsagssovs
46 Daniel Saint
3 Diabolo
18 Dijondressing
72 Dild- og purløgssovs
17 Dild- og tomatdressing
18 Dilddressing
44 Dildsovs
81 Dildsovs med rejer
16 Dressing a la Cranks
16 Dressing for feinschmeckere
15 Dressing med rosa peber
23 Dressing til dip
97 Drømmesovs
59 Enkel fiskesovs
59 Enkel hummersovs
54 Estragonsovs
79 Fennikelsovs
30 Fest-smør
41 Flamberet sovs
92 Flødeskum
36 Flødesovs lavet direkte på panden
53 Flødesovs til vildt
37 Flødesovse, 4 forskellige m/tomat, roquefort, svampe og sennep
12 Fransk dressing (vinaigrette)
37 Frugtsovs
38 Gammeldags flødesovs
23 Gammeldags salatdressing
76 Gourmetsauce med flamberede skaldyr
48 Grøn krydderurtesovs
61 Grøn sovs
62 Grøn sovs med fromage blanc
80 Grøntsagssovs
80 Grønærtepuré
32 Guacamole
87 Gulerodssovs med nødder
29 Hasselnøddehollandaise
91 Hindbærpuré
63 Hollandaisesauce
15 Hot chili
19 Hverdagsdressing
10 Hvid grundsovs (sauce béchamel)
10 Hvid grundsovs uden fedtstof
64 Hvid sovs
64 Hvide sovse, 4 forskellige m/sennep, æg, persille og peberrod
63 Hvidløgscreme
19 Hvidløgsdressing
46 Hvidløgssovs
74 Hvidløgssovs til rejer
60 Indisk karrysovs
93 Ingefærflødeskum
75 Italiensk skaldyrsovs
42 Italiensk sovs
91 Jordbærpuré
45 Jægergryde
98 Kanelsovs
88 Kantarelsovs
42 Kaperssovs
94 Karamelsovs
95 Karamelsovs med ingefær
31 Karl Johan smørsovs
53 Karryflødeskumssovs
36 Karryflødesovs
53 Karrysovs
27 Kaviarsovs
54 Kirsebærsovs til vildt
28 Kold ostesovs
30 Kold safransovs
76 Krabbefrikassé med dildsovs
20 Krydderurtedressing
32 Krydderurtesabayonne
29, 42 Krydderurtesovs
73 Krydret tomatsovs
81 Kvarksovs
55 Kyllingeflødesovs
52 Kyllingeleversovs
84 Kød- og ostesovs
85 Laksesovs
79 Laksesovs med avocado
83 Ligurisk pastasovs
97 Likørsovs
57 Limesauce
82 Luksuskødsovs
10 Lys grundsovs (sauce velouté)
36 Løgsovs
68 Løjromsovs
98 Madames dessertsovs
21 Madras hot dressing
93 Mandelflødeskum
91 Mandelkvark
12 Mayonnaise
18 Mayonnaisedressing
13 Meljævning
74 Mexicansk rejesovs
92 Moccaflødeskum
43 Myntesovs
11 Mørk grundsovs (sauce espagnol)
95 Nøddesovs
12 Olie-eddikedressing
65 Oliven- og tomatsovs
85 Olivensovs
3 Opbagning
75 Orientalsk coulis
66 Ostesovs
38 Paprikasovs
88 Pasta marinara
89 Pastadej
86 Pastinaksovs med ærter
92 Pebermynteflødeskum
62 Peberrod a la crème
45 Peberrodssmør
44, 64 Peberrodssovs
52 Peberrodsæblemos
39 Pebersovs
65 Pebersovs, rosa til fisk
55 Persillesky
31, 45 Persillesmør
64 Persillesovs
61 Picklessovs
80 Picnic-sovs
37 Portersteak
67 Purløgssovs
28 Rejedressing
67 Rejesovs
63 Remoulade
73 Rhode Island
24 Roquefortdressing
44, 82 Roquefortsovs
41 Roquefortsovs med sherry
23 Rosa dressing
83 Rosa krebsesovs
38 Rosa pebersovs til kød
40 Rosmarinsovs
21 Russisk dressing
68 Rød peber-sovs
59 Rødspætter i hvidvin
92 Råcreme
98 Sabayonne
72 Safran- og paprikasovs
67 Safransovs
88 Safransovs med blåmuslinger
84 Salsa pizzaiola
86 Salsa pomodoro
54 Sauce supreme
22 Selleridressing
16 Sennepsdressing
40, 64 Sennepssovs
39 Sherry-eddikesovs
72 Skaldyrsovs, mager
81 Skinkesovs
87 Skinkesovs med oliven
31 Skumsovs
11 Skysovs
62 Smeltet smør med æg og peberrod
13 Smørbolle (beurre manié)
11 Smørsovs (beurre blanc)
68 Smørsovs med øl
88 Snegle i urtesovs
65 Sursød sovs
57 Svampesauce a la crème
40 Svampesovs
57 Sveskeblommesauce
66 Søtunge med hvidvinssovs
60 Tartarsovs
24 Tomat- og chilidressing
15 Tomatdressing
41, 79 Tomatsovs
82 Tomatsovs med hvidløg
86 Tunfiskesovs, kold
12 Tør opbagning
22 Urtedressing med rosévin
28 Valnøddecreme
17 Valnøddedressing
75 Valnøddesovs
96 Vanillecreme
96 Varm chokolade- og pebermyntesovs
27 Varm ostesovs
76 Varme østers med porre
43 Vildtsovs
96 Whiskysovs
19 Æbledressing
60 Æblesovs
64 Æggesovs

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Sauce, sovs og dressing (1995)