Find opskrift

Dansk mad derhjemme

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jacobsen, Bo
Sekundære forfattere Jacobsen, Lisbeth
Forlag Politiken
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer Jens Juncker-Jensen
Sider 169
ISBN 978-87-567-8242-2
Bognummer 247
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
94 Agurkesalat
10 Allehåndesild
21 Andesteg
65 Aspargessuppe med fjordrejer
78 Bagt kokoskage med chokoladeparfait
13 Bagt torsk
29 Bagte klementiner med vaniljeparfait
149 Banancremekage med chokoladeovertræk
11 Beignetdej
30 Blodappelsinrand med flødeskum, makroner og ingefær
112 Blomkålscremesuppe med stegt havkat og løvstikke
145 Braiseret hjortebov med røget spæk pg rødvin
121 Braiseret kalveskank, savojkål, bagt med kartofler og suppeurter, og rysteribs
44 Braiseret oksehjerte med skalotteløg og champignon
22 Braiseret svineskank, grønkål, sauteret med æble og bacon, bouillonkartofler
54 Brødbudding
66 Champignonstuvning
54 Chokoladesauce
80 Citronfromage
72 Dampet poulard med hvide asparges og svampe
86 Dansk hovedsalat med flødedressing, ærter og persille
19 Fasanbryst i rosmarincremesauce og ragout af andelår
13 Fiskebouillon
65, 89 Fjord rejebouillon
89 Fjordrejebouillon med nye grøntsager
65, 89 Fjordrejecremesuppe
68 Geddefarsboller med vårmusseroner
130 Gedeost, gratineret på toast med pæresalat
75 Gratineret kalvespidsbryst med sennep og brødkrumme
84 Gravad lammefilet og italiensk salat
84 Grillering af fisk
112 Grillet rødspætte med selleri, krydderurter og svampe
84 Grillet sommertorsk med salat
13 Grønkålssuppe med bagt torsk
40, 49 Gule ærter
49 Gule ærter med det hele
165 Gåsekrydderfedt
20 Gåsesteg
118 Helleflynder med estragon, spinat og gratineret græskar
54 Henkogte pærer
126 Hindbærfromage
79 Honningsyltede abrikoser
40 Hummer og gule ærter
40 Hummerbouillon
161 Hvedebrød
79 Hvid chokoladefløderand med rabarberkompot
60, 93 Hvide asparges
93 Hvide asparges med hollandaisesauce og grillet laks
159 Hyldeblomstsaft
159 Hyldebærsaft
17 Hønsebouillon
45 Hønsekødssuppe med grøntsager og stegt høne
17,45 Hønsekødsuppe
77 Italiensk marengs
66 Jomfruhummerboullion
66 Jomfruhummerhaler i tartelet med champignon
102 Jordbærgrød med jordbær i mynte
17 Jordskokcremesuppe med hønsekød
9, 60 Julesalat
9 Julesalat med østers og persille
55 Kaffekaramelrand
55 Kaffesirup
100 Kagecreme
50 Kalvelever med syltede grønne tomater og grøntsagsmos
138 Kalvetunge i portvinssauce med glaserede grøntsager
79 Kanelis med abrikoser i honning
42 Kartoffelsuppe med helleflynder og røget hellefisk
89 Kold fjordrejecremesuppe med friterede fjordrejer
108 Kold tomatsuppe med marinerede muslinger
109 Krabbekompot med stuvede sølvbeder
109 Krabber, kogning af
114 Krabbesuppe med tomat og krabbeboller
75 Krydderpose
56 Kræmmerhuse med flødeskum og syltede jordbær
27 Kvædebrød
149 Kvædeis
94 Kylling med kompot og salat
103 Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
60 Kærnemælksmarineret ising
38 Kørvelsuppe med torsk og porcheret æg
162 Lagkagebunde
73 Lam og saltet flæsk bagt under brød
96 Lammefrikassé med dild
161 Linsedej
146 Linsetærte med pærer
14 Lyssej med grov sennepssauce, braiseret hvidkål og dild
122 Majs-is med arme riddere
156 Majsrelish
113 Makrel i tomatkompot med mayonnaise og krydderurtesalat
66 Makrel, glaseret i eddike og nye løg stuvet med estragon
100 Marengslagkage med jordbær og vaniljecreme
10 Mayonnaise
125 Mazarinkage med hvid chokoladeganache og bær
63 Mousse af røgede sild med radiser, purløg og æg
60 Mousse af røget laks med hvide asparges og krydderurter
108 Muslinger, kogning af
108,132 Muslingesuppe
132 Muslingesuppe med kartoffelmayonnaise
161 Mørdej
135 Oksehalesuppe med grøntsager
140 Oksekotelet med marv, bagte rødløg og stegte kartofler
103 Pandekager med hindbæris
65 Pilning af rejer
136 Pocheret slethvar og stegte skorzonerrødder
122 Pund til pund- kage med æbler, brombær, kanel og perlesukker
126 Pærer i hyldebærsirup med honningis og sukkerristede brødtern
77, 79, 94 Rabarberkompot
104 Rabarbertrifli
77 Rabarbertærte glaseret med marengs
65 Rejebouillon
65 Rejeglace
26 Risengrød eller klatkager med solbærsyltetøj
162 Rugbrød
47 Rullesteg med svesker
130 Rødbedesalat med peberrod, kapers og gravad mørksej
16 Rødbedesuppe på gåse- eller andeskrog
137 Rødspætte med porrer i muslingepure
18 Rødspættefilet med safranglaserede rosenkål og kartoffelragout
150 Rødvinspocherede pærer med vinterkrydderier og råcreme
85 Røget hellefiskkompot med sennep
10 Røget laks med æble-selleri-salat og lakserogn
111 Råmarineret rødspætte med østers i hyldeblomstgele
36 Salat af oksehjerte og skorzonerrødder
63 Sild som ansjoser med stegt marineret julesalat
117 Skovdue, stuvede skovsvampe og aspargeskartofler med skalotteløg
60 Skrælning asparges
99 Sprængt kalvebryst med stuvet spidskål og peberrod
139 Stegt bederyg, bagt kålrabi med ost og laurbærblade
112, 116 Stegt havkat
116 Stegt havkat med selleri glaseret i æblecider
133 Stegt havtaskefilet med kørvel og savojkål med selleri og bacon
71 Stegt hornfisk med persillesauce og spidskål med fåreost og svampe
98 Stegt kalvebrissel med morkelsauce og gulerødder med estragon
136 Stegt pighvar og stuvede æbler med persillerødder og salvie
90 Stegt rokkevinge ned vinaigrette, bønner og merian
64 Stegt sandart med spinat, estragonsauce og panerede og stegte hvidløgsfed
9 Stegt sild i lage
39 Stegt torskerogn med remoulade og marinerede jordskokker
44,14 Stegte kartofler
34 Stenbiderrogn med jordskokkompot med brunet smør
125 Stikkelsbærtærte med kardemommecreme
161 Surdej
26 Svesketærte med flødeskum
97 Svinekotelet med stuvede grøntsager
25 Svinemørbrad stegt i bacon med gratin af pastinak og svineskank
154 Syltede asier
157 Syltede blommer
154 Syltede grønne tomater
157 Syltede kirsebær
156 Syltede rødbeder
157 Syltetøj, grundopskrift
111 Toast med svampe, skalotteløg og persille
35 Torskerognmousse med karry
34 Torskesalat med mayonnaise og kapers
150 Tosca-kage
53 Tærtebund
53 Valnøddetærte med honning og cremefraiche
29, 54 Vaniljeparfait
79 Vaniljesukker
142 Vildtragout med svampe, æbler og kartoffelmos
11 Vinaigrette
10 Æble-selleri-salat
159 Æblegele
146 Æbler bagt på butterdej med kanel
85 Ærtecremesuppe med champagne
11 Østers i sprød dej med vinaigrette
74 Ål i karry med ris og urter

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Maden og vinen (1996)
Dansk mad derhjemme (2007)