Find opskrift

Maden og vinen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jacobsen, Bo
Forlag GAD
Udgivet 1996
Udgave 1
Illustrationer Jes Buusmann
Sider 152
ISBN 87-12-03001-5
Bognummer 2
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
54
124 Amaretto
66 Andebryst stegt i rulle med lår i frikassé med majroer
76, 86 Andefedt
138 Andefond
42 Ansjoser
18, 54 Asparges (hvide)
70, 92 Aubergine
72, 94 Bacon
60, 62, 64, 70, 76, 78, 80, 86, 92 Bagekartofler
108 Bagepulver
122 Bagt chokoladetærte
108 Bagt kage af friske hasselnødder med flødeskum og korender
30 Bagt laks
104 Bagte æbler i filodej med marcipan og kanel
12, 30, 16, 84 Balsamico vineddike
58 Barkette
98, 130 Blåbær
145 Braisere
74 Braiseret piqueret oksemørbrad med rødvinssauce & oksehjerter braiseret med fennikel
98 Brombær
132 Brødbudding med syltede kirsebær
52 Brødcrouton
64, 142 Brøddej
58, 62, 86, 100, 130 Butterdej
114, 134 Calvados
28 Cassoulet
122 Chokolade (mørk)
122 Chokoladecreme
116 Citronparfait indbagt i italiensk marengs
96 Cognac
92 Côte de beuf (oksekotelet) med marv, charlotteløg og persille
104 Cremefraiche
54 Dild
32, 36, 68 Estragon
78, 84 Fasan
78 Fasan i trøffelcreme
58, 76, 82 Fedtnet
104, 134, 144 Filo-dej
140 Fiskebouillon (brun)
139 Fiskefond
141 Fjordrejeboullion
139 Fladfiskeben
54 Flan med fjordrejecreme og hvide asparges
112 Fløde (syrnet)
12, 60, 76, 82, 144 Foie Gras
137 Fond (mørk)
130 Fransk vafler med blåbær og honningcreme
70 Fromage frais (frisk ost)
92 Fåreost
34 Gedde
34 Gedequeneller farseret med østers
40 Gelatine
102 Gewurztraminerparfait med rosiner i marc de Gewirztraminer
145 Glasere
30 Glaseret rødkål
78 Grønkål
112 Gær
112 Gærpandekage bagt med hindbær & rørsukker
62 Gåsebryst med gåselår i rødvin
62, 72 Gåsefedt
138 Gåsefond, se andefond
76 Haresteg med Sauce Royal
12 Havtaske
52 Havtaskemedaljon
80 Helstegt kalvekam, sauce med kalvetunge og portvin
98, 112 Hindbær
18 Hollandaise
100, 106, 108, 130 Honning
16, 44 Hummer
141 Hummer smør
140 Hummerbouillon
16 Hummermousseline
106, 126 Husblas
28 Hvide bønner
76, 90 Hvidkål
139, 140 Hvidvin
18, 30 Hvidvinsvineddike
118 Hyldebær
138 Hønsefond
28 Jomfruhummer
141 Jomfruhummerbouillon
98, 120 Jordbær
120 Jordbærmazarin med rødvinssirup & råcreme
80 Jordskokker
86 Julesalat
138 Kalvefond (lys)
137 Kalvefond (mørk)
88, 90 Kalvemørbrad
90 Kalvemørbrad farseret med brisler & trøfler
80 Kalvenyre
137 Kalverygben
138 Kalveskank
18 Kammuslinger
100, 104, 134 Kanel
100 Kaneliscreme med sprøde kager & honningsauce med lyse rosiner
118 Karameliscreme med hyldebærgelé & sukkerristede brødtern
20 Karrymousseline
72 Kartofler
128 Katalansk creme med lime og karamel
46 Klipfisk
46 Klipfiskepuré
137 Kogelage til fisk
137 Kogelage til sprængt kød
139 Krydderpose
70 Krydderurter
138 Kødglace
20, 24 Kørvel
64 Lammebov i brøddej
138 Lammefond
58, 70 Lammeryg
70 Lammeryg stegt i krydderurterasp
145 Legere
22 Linser
82, 90 Madeira
114 Majsmel
124 Mandeliscreme med Amaretto & sukkerristede mandelsplitter
114 Mandler
104, 120 Marcipan
114 Marcipanmousse med æbler & mandler i Calvados
52, 88, 92 Marv
12 Mayonnaise
120 Mazarinbunde
16 Merian
110 Mokkakage med kaffeglasur
145 Montere
78, 92 Muskat
122, 142 Mørdej
36, 54, 142 Mørdej (usødet)
110 Nescafe
86 Nolly Prat
82 Oksehalekød stegt i net med foie gras
22, 42 Oliven (sorte)
145 Panade
98 Pandekager & råsyltede bær, glaceret med sabayonne sauce
42 Paneret stegt søtungefilet i sauce
143 Pastadej
58 Peberfrugt (røde)
40 Peberrod
40 Peberrodscreme
60 Perlehønebryst farseret med foie gras
66 Perleløg
26, 88 Persillecreme
62, 78 Persillerødder
145 Pochere
24 Pocheret ål
50 Polenta med rosmarin
50, 144 Polentamel
88 Porcheret kalv i persillecreme med bouillon
88 Porre
36 Porreflan
80, 92, 106 Portvin
68 Poulardbryst i demi-glace med champignon
48, 84 Ravioli
145 Reducere
94 Rosenkål
50, 94 Rosmarin
62, 140 Rødvin
52, 74 Rødvinssauce
74 Røget spæk
40 Røget ål-'hure'
40 Salat
44 Salpicón
138 Saltlage
52, 118 Sandwichbrød
145 Sautere
60 Savoykål
12, 46, 52, 58, 78 Selleri
52 Selleripuré
12 Selleriremoulade
46 Selleritimbale
68, 70 Sherry (Amontillado)
68, 70 Sherry vineddike
14 Skorzonerrødder
82, 84 Skovsvampe
38 Sky med purløg
14 Slethvar
26 Snegle
24 Snittebønner
98 Solbær
26, 30, 34, 44 Spinat
44 Spinatsauce
72 Sprængt due med surkål i bacon
84 Stegt fasanbryst med rillettes i ravioli
22 Stegt laks
50 Stegt pighvar i sauté med morkler
26 Stegt sandart
72, 141 Surkål
86, 92 Sveskeblommer
42 Tapanadesmør
74 Tomat (soltørret)
38 Tomater farseret med østers
32 Torsk i blanquette med grøntsager
14, 44, 46, 78, 90, 143 Trøffel
46, 78 Trøffelcreme
14, 44, 46, 78, 90, 143-44 Trøffelolie
44, 46, 144 Trøffelæg
106 Valnøddekage med nøddemarengs & citron/honningcreme
106 Valnøddemel
106 Valnødder
36 Varm krabbemousse
86 Vildandebryst serveret på butterdej bagt med kartoffel
94 Vildsvinekam stegt med citron & rosmarin, vildsvinekølle braiseret i portvin
60 Æblecider
134 Æbleflødeis med kanel i filo-dej med paradisæblegelé
134 Æblemos
126 Æblemousse med kardemomme svøbt i æblefileter
62, 126 Æbler, Belle de Boskoop
126 Æbler, Golden Delicious
20, 60, 76, 104, 114 Æbler, Ingrid Marie
134 Æbler, Jona Gold
20, 34, 38, 48 Østers
28, 42 Østershatte
48 Østerssuppe med persille

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Maden og vinen (1996)
Dansk mad derhjemme (2007)