Find opskrift

Mad med krydderier fra Brugsen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Thomsen, Hanne Flensborg
Forlag FDB, Komma
Udgivet 1983
Udgave 0
Illustrationer
Sider 64
ISBN 87-7512-113-1
Bognummer 180
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
38 Aïoli
42 Appelsin-ingefærmarmelade
58 Boller, kardemomme
57 Brød, kartoffel med kommen
9 Brød, krydderoste
19 Brøndkarsesuppe
19 Bøf med karsesauce
38 Bøf, stor løg
48 Dip, paprika
55 Dressing, sennep til grøns.
40 Engelsk peberrodssauce
10 Esdragonsauce
62 Fransk postej
26 Frikadeller, løvstikke
30 Frokostfad
37 Fyldte løg
63 Grillkylling m.kryd.kartofler
49 Gryde, paprika
8 Græsk lammefad
28 Grøn fisketerrine
44 Grøn pebersauce
62 Grønne ostespecier
28 Grønne rødspættefileter
52 Grønsager, karry
13 Grønsager, timian
46 Helstegt peberlever
7 Hvidvinskogte løg
42 Ingefærkylling med æbler
60 Kage, krydder
58 Kage, æblekanel
61 Kager, melina
11 Kalv i esdragon
58 Kardemommeboller
52 Karrygrønsager
52 Karryrisotto
53 Karrysalat
53 Karrysauce, kold
50 Karrysuppe
52 Karrytorsk
57 Kartoffelbrød med kommen
32 Kartoffelmos med kryddergrønt
32 Kartoffelsalat
48 Kartofler, paprika
23 Kold agurkesuppe
53 Kold karrysauce
57 Koteletter med vildtsmag
48 Koteletter, paprika
44 Koteletter, peber
59 Krans, svensk kardemomme
60 Krydderkage
21 Kryddermakrel
9 Krydderostebrød
30 Kryddertærte med skaldyr
30 Krydderurtesoufflé
34 Krydret oksekødspie
34 Krydret svinekam
63 Kylling, grill m.kryd.kartofler
42 Kylling, ingefær med æbler
17 Kyllingeleverpande
15 Kyllinger, rosmarin
34 Kyllinger, sprøde krydder
24 Kørvelsuppe
23 Lam i dild
8 Lammefad, græsk
16 Lammegryde med mynte
35 Lammekølle med krydderfyld
15 Lammeschnitzler med rosmarin
46 Lever, helstegt peber
17 Leverpande, kyllinge
38 Løg-spinatsauce
37 Løg, fyldte
7 Løg, hvidvinskogte
36 Løgpuré
56 Løgtærte med muskat
26 Løvstikkefrikadeller
21 Makrel, krydder
40 Makrelsalat med peberrod
42 Marmelade, appelsin-ingefær
61 Melinakager
46 Mexicanske krydderris
32 Mixed krydderurtesauce
14 Nakkefilet med rosmarin
62 Ostespecier, grønne
48 Paprikadip
49 Paprikagryde
48 Paprikakartofler
48 Paprikakoteletter
44 Peberkoteletter
27 Pebersalat med fennikel
46 Pebersteaks
25 Persille, ristet
25 Persillesmør
6 Pesto
34 Pie, krydret oksekød
62 Postej, fransk
38 Purløgsauce
31 Rand, sommer med pikant sauce
32 Remouladesauce
46 Ris, mexicanske krydder
52 Risotto, karry
25 Ristet persille
25 Rognmad med persille
15 Rosmarinkyllinger
6 Rødbedesalat med basilikum
28 Rødspættefileter, grønne
11 Rødtungefad
53 Salat, karry
32 Salat, kartoffel
40 Salat, makrel med peberrod
27 Salat, peber med fennikel
6 Salat, rødbede med basilikum
18 Salat, ægge med brøndkarse
40 Sauce, engelsk peberrod
10 Sauce, esdragon
44 Sauce, grøn peber
53 Sauce, kold karry
38 Sauce, løg-spinat
32 Sauce, mixed krydderurte
38 Sauce, purløg
32 Sauce, remoulade
20 Sauce, syre-purløg
33 Sauce, ymer
54 Sennep, stærk
54 Senneps skinkeschnitzler
55 Sennepsdressing til grøns.
60 Sild, svenske
22 Sild, svenske dild
12 Sild, timian
54 Skinkeschnitzler, sennepspan.
25 Smør, persille
31 Sommerrand med pikant sauce
30 Soufflé, krydderurte
34 Sprøde krydderkyllinger
38 Stor løgbøf
54 Stærk sennep
19 Suppe, brøndkarse
50 Suppe, karry
23 Suppe, kold agurke
24 Suppe, kørvel
59 Svensk kardemommekrans
22 Svenske dildsild
60 Svenske sild
34 Svinekam, krydret
13 Svinekød i citrontimian
20 Syre-purløgssauce
28 Terrine, grøn fiske
13 Timiangrønsager
12 Timiansild
8 Tomatfad med merian
51 Tomatrand
52 Torsk, karry
30 Tærte, krydder med skaldyr
56 Tærte, løg med muskat
33 Ymersauce
58 Æblekanelkage
41 Æblepeberrod
18 Æggesalat med brøndkarse
29 Ørred i grønt

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kød fra Brugsen (1978)
Gærbrød fra Brugsen (1978)
Grønsager fra Brugsen (1979)
Frugt fra Brugsen (1979)
Kager fra Brugsen (1979)
Hakket kød fra Brugsen (1980)
Mad fra Brugsen (1981)
Forretter & Frokostretter fra Brugsen (1981)
Fjerkræ fra Brugsen (1982)
Desserter fra Brugsen (1982)
Mad med krydderier fra Brugsen (1983)
Fisk fra Brugsen (1983)
Svinekød fra Brugsen (1984)
Oksekød fra Brugsen (1984)
Spis bedre fra Brugsen (1984)
Ung mad fra Brugsen (1985)
Jul fra Brugsen (1985)