Find opskrift

Fjerkræ fra Brugsen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Thomsen, Hanne Flensborg
Forlag FDB, Komma
Udgivet 1982
Udgave 0
Illustrationer
Sider 64
ISBN 87-7512-102-6
Bognummer 178
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
60 Amerikansk kyllingepie
48 And i gryde
46 And med fennikel
46 And med kirsebær
44 And med nøddefyld
48 And med oliven
44 And, farseret
50 And, lun med æblepeberrod
46 And, sennep med porrer
48 And, sommer grillstegt
50 And, sprængt
44 And, stegt jule
32 Aspargessauce
38 Chop suey
44 Farseret and
24 Farseret poulard
30 Farseret poulard
28 Fransk hønsefrikassé
28 Frikassé, fransk hønse
23 Fyldt poulard
32 Gammeldags hønsekødssuppe
8 Gammeldags kylling
48 Grillstegt sommerand
12 Gyldne kyllinger
58 Høne i gelé
34 Høne i kål
34 Høne med grønsager
34 Høne med safranris
56 Hønsesalat med broccoli
57 Hønsesalat med karry
56 Hønsesalat med ris
21 Høstpoulard
24 Indbagt poulard
16 Ingefærkylling
52 Kalkun med kastaniefyld
54 Kalkun med skinkefars
55 Kalkun med svampefyld
54 Kalkun med æblefyld
52 Kalkun, stegt
63 Kalkunsalat
33 Kaperssauce
14 Karrykyllinger
22 Krydderpoulard
62 Kylling à la King
40 Kylling i butterdej
36 Kylling i kurv
10 Kylling i paprika
11 Kylling i skinkesauce
12 Kylling med flødeost
10 Kylling provencale
8 Kylling, gammeldags
16 Kylling, ingefær
16 Kylling, marineret grill
12 Kylling, rosmarin
62 Kylling, røget i grønt
38 Kylling, schweizer
36 Kylling, sydstats
16 Kylling, yoghurtmar. grill .
40 Kyllingebryst i vinsauce
39 Kyllingebryst, soyamarineret
58 Kyllingefad
40 Kyllingelever på ristet brød
37 Kyllingelår med ost
60 Kyllingemousse
60 Kyllingepie, amerikansk
60 Kyllingepostej
14 Kyllinger på risbund
12 Kyllinger, gyldne
14 Kyllinger, karry
14 Kyllinger, mexikanske
12 Kyllinger, sommer
16 Kyllinger, spidstegte
38 Kyllingeret, ungkarlens
58 Kyllingesandwich
50 Lun and med æblepeberrod
16 Marineret grillkylling
14 Mexikanske kyllinger
60 Mousse, kyllinge
60 Pie, amerikansk kyllinge
60 Postej, kyllinge
20 Poulard i appelsin
20 Poulard i Danablu-sauce
18 Poulard i dild
18 Poulard i esdragon
22 Poulard i fad
27 Poulard i portvin
26 Poulard i sennepssauce
26 Poulard i tunsauce
20 Poulard i valnøddesauce
19 Poulard i vermouth
28 Poulard Marengo
30 Poulard med druer og valnødder
63 Poulard med ostedække
24 Poulard med risfyld
30 Poulard med sveskefyld
24 Poulard, farseret
30 Poulard, farseret
23 Poulard, fyldt
21 Poulard, høst
24 Poulard, indbagt
22 Poulard, krydder
22 Poulard, sennepsmarineret
29 Poulard, sesam
63 Rikkes kyllingesalat
12 Rosmarinkyllinger
62 Røget kylling i grønt
56 Salat, hønse med broccoli
57 Salat, hønse med karry
56 Salat, hønse med ris
63 Salat, kalkun
63 Salat, Rikkes kyllinge
62 Salat, røget kylling
58 Sandwich, kyllinge
32 Sauce, asparges
33 Sauce, kapers
38 Schweizerkylling
46 Sennepsand med porrer
22 Sennepsmarineret poulard
29 Sesampoulard
12 Sommerkyllinger
39 Soyamarineret kyllingebryst
16 Spidstegte kyllinger
50 Sprængt and
44 Stegt juleand
52 Stegt kalkun
32 Suppe, gammeldags hønsekød
36 Sydstatskylling
28 Sømandsgryde
38 Ungkarlens kyllingeret
16 Yoghurtmarineret grillkylling

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kød fra Brugsen (1978)
Gærbrød fra Brugsen (1978)
Grønsager fra Brugsen (1979)
Frugt fra Brugsen (1979)
Kager fra Brugsen (1979)
Hakket kød fra Brugsen (1980)
Mad fra Brugsen (1981)
Forretter & Frokostretter fra Brugsen (1981)
Fjerkræ fra Brugsen (1982)
Desserter fra Brugsen (1982)
Mad med krydderier fra Brugsen (1983)
Fisk fra Brugsen (1983)
Svinekød fra Brugsen (1984)
Oksekød fra Brugsen (1984)
Spis bedre fra Brugsen (1984)
Ung mad fra Brugsen (1985)
Jul fra Brugsen (1985)