Find opskrift

Fisk fra et islandsk køkken


Lette og indbydende opskrifter af mesterkokken Úlfar Eysteinsson

Se Alle kogebøger


Forfatter   Eysteinsson, Úlfar
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i Island
Original udgivet 2003
Oversættelse Áslaug Rögnvaldsdóttir
Forlag PP Forlag
Udgivet 2003
Udgave 1
Illustrationer Jesper Glyrskov
Sider 152
ISBN 87-90799-59-3
Bognummer 163
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
38 Anarhichas lupus
38 Anarhichas minor
110 Anguilla anguilla
9, 70 Ansjos
13 April
13, 100 August
22 Bacalao med rosiner og pinjekerner
138 Balaenoptera acutorostrata
12, 48, 126, 130,131 Blåmusling
61 Brosme
124 Chlamys islandica
64 Clupea harengus
74 Cyclopterus lumpus
31 Dressing til bacalaosalat
13, 20, 26, 48, 55, 56, 94, 120 Dybhavsreje
13, 44 Efterår
12, 13, 73 Februar
36 Fiskefars
12 Fiskemave
20 Fiskesoufflé
36 Fyldt torskerogn
16 Gadus morhua
21 Gorgonzolasauce
128 Gratinerede hestemusling
107 Gravad laks
92 Grillede sejfileter
69 Grillede sildefileter
33 Grillet bacalao med soltørrede tomater
41 Grillet havkat
63 Grillet havtaske
46 Grillet helleflynder
106 Grillet laks
58 Grillet rødspætte
124 Grønlandsøsters
12, 13 Gydeperioder
12, 15, 38, 39, 142 Havkat
42 Havkat på orientalsk vis
40 Havkatkæber med grøntsager og purpurhinder
39 Havkatskoteletter med brun sovs og løg
13, 39, 40, 60, 61 Havtaske
62 Havtaske i sennepssauce
13, 20, 28, 36, 44, 45, 82, 86, 108 Helleflynder
52 Helleflyndersuppe
126 Hestemusling
127 Hestemuslingesuppe
44 Hippoglossus hippoglossus
114 Homarus gammarus
114 Homarus vulgaris
20 Honningsauce
118 Hummerhaler på grill
116 Hummersuppe
145 Hvalburgere
144 Hvalschnitzel
142 Hvalsteg med pebersauce
134 Hyas araneus
12 Januar
13, 60, 82, 88, 114 Jomfruhummer
12, 13 Juli
13 Juni
13, 74, 108 Kaviar
32 Kogt bacalao med spinatsauce
24 Kogt torsk med soltørrede tomater og porrer i kvarksauce
132 Kogte blåmuslinger i hvidvin
48 Kold helleflynder med skaldyr og sardiner
95, 98 Kosher
76 Kvabso til Gro Harlem Brundtland
13, 48, 88, 98, 99 Laks
102 Laks i estragonsauce
80 Lamna nasus
40, 63 Lange
12, 36, 75 Lever
9, 12, 13, 70, 71, 126 Lodde
73 Loddesnack
60 Lophius piscatorius
12, 13, 95 Maj
70 Mallotus villosus
68 Marinade til sild
50 Marinerede helleflynderstykker
146 Marineret hvalkød
12, 13, 73, 110 Marts
126 Modiolus modiolus
130 Mytilus edulis
13 November
7 Nytår
13 Oktober
27 Orlydej
25 Ovnbagt bacalao
120 Pandalus borealis
88 Pandestegt sej med hummersauce
90 Pasta med fiskesauce
142 Pebersauce
112 Persilleflødesauce
38, 39 Plettet havkat
54 Pleuronectes platessa
28 Plukfisk à la Ulfar
88 Pollachius virens
121 Rejesashimi
122 Rejesuppe
13, 95 Rødfisk
96 Rødfisk à la Gunnar Eyjôlfsson
13, 24, 26, 54, 55,120 Rødspætte
55 Rødspætte Colbert
94 Røget og kogt rødfisk med kartoffelmos, smeltet smør og hakket løg
98 Salmo salar
13, 134, 135 Sandkrabbe
136 Sandkrabbesuppe I
137 Sandkrabbesuppe II
23 Sardiner
94 Sebastes marinus
30, 36, 82, 84, 85, 86 Sej (Gråsej)
18 Sennepssauce
13 September
9, 13, 16, 64, 65, 66, 80, 126 Sild
9, 13, 80, 81, 121 Sildehaj
84 Sildehaj i citron-dildsauce
86 Sildehaj i sursød sauce
82 Sildehaj med hummersauce
28 Smørbolle
118 Smørsauce
13, 98 Sommer
31 Spansk bacalaosalat
32 Spinatsauce
104 Stegt laks i grønpebersauce
108 Stegt laks med champagne og kaviar
72 Stegt lodde med hvidløgsmayonnaise
56 Stegt rødspætte med hvidløg og rejer
85 Stegt sildehaj
26 Stegt torsk
103 Stegt ørred i passionsfrugtsauce
112 Stegt ål i persilteflødesauce
125 Stegte grønlandsøsters
49 Stegte helleflynderkæber
68 Stegte sild i krydderlage
13, 15, 74, 75, 99, 134 Stenbider og kvabso
78 Stenbiderfileter med grønsager og ingefær
86 Sursød sauce
9, 10, 12, 16, 80, 82, 86, 88, 90, 139 Torsk
18 Torsk i sennepssauce
30 Torskehaler med camembertfyld
21 Torskekæber i gorgonzolasauce
34 Torskeskindssnack
9, 80, 81, 82, 86 Tun
13, 74 Tørret fisk
13, 70 Vinter
138, 141 Vågehval
13, 48, 98, 100, 103, 106, 107,108 Ørred
110, 111 Ål
12 Årstiderne

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Fisk fra et islandsk køkken (2003)