Find opskrift

bord dæk dig


Med gris på gaflen. Klassiske og moderne retter til enhver lejlighed

Se Alle kogebøger


Forfatter   Salgsforening, Eksport-Svineslagteriernes
Forlag Eksport-Svineslagteriernes Salgsforening
Udgivet 1970
Udgave 1
Illustrationer Louis Schnakenburg
Sider 253
Bognummer 137
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
161 Afbagning
141 Agurkesalat
28 Allehånde
96 Amagergryde
182 Amerikansk frugtsalat
222 Amerikansk kartoffelsalat
141 Amerikansk salat
74 Amerikanske flæskeruller
168 Andendagsstegning
204 Anvendelig til grillning
27 Anvendelse af trykkoger
186 Aperitifs
145 Appelsinmarinade
142 Appelsinsalat
134 Artiskokker
142 Aspargessalat
36 Aspargessuppe
166 Astas æggekage
134 Aubergine
79 Bacon
176 Bacon and bean casserole
80 Bacon med bønner i flødesovs
81 Bacon med porrer og tomatsovs
80 Bacon med ris, karrysovs og æg
83 Bacon med spidskål og æggesovs
80 Bacon med ærter og gulerødder
85 Bacon og æg
81 Bacon-pizza
210 Baconbøffer
42 Baconruller
83 Baconsteg med enebær
83 Baconsteg med ovnkartofler
82 Baconsteg med tomatfyld
41 Baconterninger
224 Bacontomater
169 Bagt resteret
77 Bankeflæsk
205 Barbecue og grill
164 Barbecue-sovs
28 Basilikum
211 Bearnaise-sovs
165 Bearnaise-sovs, I og II
164 Bechamelsovs
238 Belysning ved bordet
69 Berliner-koteletter
242 Bestik
205 Betjening af havegrill
168 Biksemad
155 Bladkartofler (Hasselbackkartofler)
20 blanchering af grønsager
86 Blodpølse eller blodbudding
134 Blomkål
35 Blomkålssuppe
119 Boller i selleri
235 Borddækning
234 Bordet
239 Bordets dekoration
241 Bordets farver
64 Borgmesterkoteletter
36, 219 Bortsch (Russisk rødbedesuppe)
10 Bov
52 Braiseret flæskebov
151 Brasekartofler (pommes-sautées)
134 Broccoli
169 Broget resteret
76 Broget schnitzel
140 Broget vintersalat
36 Brun bønnesuppe
38 Brun suppe med svinehaler
150 Brune kartofler
152 Brunede kartofler
163 Brunet smør
48 Brunkål med flæsk
39 Brunkålssuppe
75 Brændende kærlighed
173 Bygmelsklumper fra den jyske hede
143 Bønne-tomatsalat
134 Bønner
142 Calypso-salat
217 Campingmad
225 Canapé med skinkefars
233 Canapéer
28 Cayenne-peber
136 Chalotteløg
148 Champignon à la crème
230 Champignon-smør
147 Champignoner
149 Champignoner og kartofler
149 Champignoner, dampede i vin
98 Champignonflæsk
163 Champignonsovs
34 Champignonsuppe
87 Charlottes leverfad
183 Chokolademousse
178 Chop Suey
145 Citronmarinade
42 Cocktail-pølser
194 Cognac, til kaffen
202 Crepinetter i papillotter
130 Crouton gourmet
132 Dampning af grønsager
127 Dampspejlede æg
127 Deling af æg
31 Det tredie krydderi
28 Dild
63 Dobbelte grydekoteletter
119 Dobbelte hakkekarbonader med æbler og svesker
231 Dobbelte sandwiches
236 Duge og dækkeservietter
132 Dybfrosne grønsager
215 Dybfrost
216 Dybfrost, optøning og tilberedning
216 Dybfrost, produkter af svinekød
53 Dyrlægens flæskerulle
140 Efterårssalat
19 Emballagematerialer
29 Enebær
36 Engelsk løgsuppe
176 Engelsk ribbenskrone
29 Esdragon
222 Eventyrflæsk
104 Eventyrgryde
244 Fagudtryk i kogebogen
47 Fanøkål
114 Fars
115 Fars af stribet flæsk
97 Fars livret
119 Fars med brunkål
115 Fars og farsretter
71 Farseret mørbrad i rødvinssovs
57 Farseret svinekam
116 Farspandekage
118 Farsrulle med æg
119 Farsskinke med grønsager
99 Fastelavns-gryde
29 Fennikel
117 Fennikelboller
227 Fersk pålæg
225 Festbrød
64 Festlige koteletter med karrykartoffelmos og grønne bønner
79 Filetbacon
141 Fin frugtsalat
164 Fin, kold karry-sovs
40 Fine kødboller
93 Finker
102 Finsk efterårsgryde
178 Finske kødboller
119 Firenzekarbonader
150 Fiskekartofler
38 Flamsk hotch-pot
142 Florida-salat
97 Flæsk i surkål
101 Flæsk i tomat
97 Flæskebiks
53 Flæskebov med røget fyld
76 Flæskekoteletter med kaperssovs
75 Flæskekoteletter med tomatsovs
224 Flæskekød i gelé med peberrodssalat
77 Flæskeporrer
107 Flæskeragout
104 Flæskeragout med grønsager
98 Flæskeris
57 Flæskeroulade med svesker
53 Flæskerulle med broget fyld
226 Flæskerullepølse
74 Flæskeruller med citron
222 Flæskerøræg med porrer
25 Flæskesteg med sprød svær
50, 51 Flæskestege
221 Flødeglaserede koteletter med pickleskartofler
145 Flødemarinade
145 Flødemayonnaise
42 Flødepeberrod
127 Formspejlede æg
102 Forårs-gryde
158 Forårsrisotto
174 Forårsruller
145 Fransk marinade
64 Franske landkoteletter
108 Fregat-gryde
244 Fremmedord i kogebogen
117 Frikadeller
155 Friturekogte kartofler (pommes frites)
85 Frokostkræs
117 Fyldt flæskefars
170 Fyldt grisehoved
119 Fyldt hvidkålshoved
63 Fyldte koteletter
117 Fyldte løg
123 Fyldte pølser i svøb
90 Fyldte svinehjerter
101 Fynsk gullasch
143 Fynsk salat
171 Gamle danske retter
37 Gammeldags hvidkålssuppe
128 Gammeldags, vendt æggekage
69 Gartner-mørbrad
125 Gemt pølse
125 Gemt pølse
242 Glas
83 Glaseret bacon
46 Glaseret, kold skinke
46 Glasering af kogt hamburgerryg
182 Grapefrugtrand med krabbesalat
130 Gratin
222 Gratinerede porrer med skinke
134 Gratineret julesalat i svøb
168 Gratineret resteret
210-211 Grill-sovs I, II, III, IV, V, VI
209 Grillerede koteletter med haricots verts og ungarske kartofler
209 Grillerede koteletter med peberrodssmør og pommes frites
209 Grillerede, tomatmarinerede koteletter
206 Grillning af pølser
204 Grillning, portionsmængder
210-211 Grillsauce
206 Grillsovse, marinader og krydderier
206 Grillstegetider
25 Grillstegning
204 Grillstegning, hvilke stykker
210 Grillstegt lever med bacon og persillesmør
208 Grillstegt medisterpølse
207 Grillstegte pølser og flamenco-ris
206 Grilltilbehør
98 Griseguf
11 Grisetæer
225 Grisetæer i gelé
145 Grundmarinade til forskellige salater
101 Gryderet med svinekød
95 Gryderetter
26 Grydestegning
141 Grøn salat
134 Grønkål
34 Grønkålssuppe
134 Grønne asparges
174 Grønne stegte paprika fra Ungarn
132 Grønsager som råkost
96 Grønsagsgryde med bacon
34 Grønsagssuppe
230 Grønt smør
109 Grønærtegryde
35 Grønærtesuppe
172 Gudhjems dyppe
39 Gule ærter
172 Gule ærter med knoppinge fra Læsø
134 Gulerod
142 Gulerodsrasp
34 Gulerodssuppe
203 Gæstefad
104 Gæstegryde
166 Hachis
118 Hakkekarbonader med bønner og bacon
10 Halssnitte
64 Hamburgerkoteletter
203 Hamburgerkoteletter i fad
81 Harlekinblomkål
108 Hekseret
209 Hel grillstegt mørbrad
134 Hele kogte asparges
89 Helstegt Lever
71 Helstegt mørbrad med persille
56 Helstegt skinke
56 Helstegt svinekam
56 Helstegt svinekam med peber
55 Helstegt svinekam med svær
57 Helstegt svinekam med ærtepuré
169 Herreret
17 Hjemmefrysning
21 Hjemmefrysning, brød og bagværk
20 Hjemmefrysning, bær og frugt
19 Hjemmefrysning, emballagematerialer
22-23 Hjemmefrysning, forbehandling
20 Hjemmefrysning, grønsager
22-23 Hjemmefrysning, holdbarhed
21 Hjemmefrysning, hvad sker der ved
20 Hjemmefrysning, hvilke varer
21 Hjemmefrysning, hvordan bevares næringsindholdet
20 Hjemmefrysning, kød og kødvarer
20 Hjemmefrysning, middagsretter
21-23 Hjemmefrysning, optøning og tilberedning
121 Hjemmelavet medisterpølse
92 Hjertegryde
93 Hjertehachis
123 Hot dogs med ost
10 Hoved
108 Husets sorte gryde
134 Hvidkål
143 Hvidkålssalat med appelsinskiver
143 Hvidkålssalat med rosiner
29, 136 Hvidløg
164 Hvidløgssmør
201 Hygge-komsammen-mad
18 Indfrysningskapacitet
97 Indianer Jap
109 Indisk karrybacon
133 Indkøb af grønsager
87 Indmad
28 Ingefær
97 Irsk stuvning
67 Istandgøring af mørbrad
83 Italiensk flæskeret
131 Javanesiske æg
134 Jordskokker
134 Julesalat
142 Julesalat med appelsin
35 Juliennesuppe
62 Jysk pandemad
99 Jægergryde
163 Jævnet smør
105 Kabab
75 Kabysflæsk
28 Kanel
147 Kantareller
106 Kaptajn-labskovs
118 Karbonader à la Montevideo
28 Karry
77 Karryflæsk
102 Karrykål med æbler og løg
61 Karrypanerede svinekoteletter
98 Karryragout
164, 231 Karrysmør
163 Karrysovs
104 Karrystegt svinekød
37 Karrysuppe
143 Kartoffel-salat
40 Kartoffelboller
152 Kartoffelmos
152 Kartoffelmos til gratinering
152 Kartoffelmos, pulvere eller flager
151 Kartoffelmosrand
154 Kartoffelpuré
152 Kartoffelroser
38 Kartoffelsuppe
152 Kartofler à la maître d'hôtel
152 Kartofler, brunede med sukker
150 Kartofler, sorteringer
175 Kebab indienne
136 Kepaløg
60 Kina-koteletter
102 Kinesergryde
174 Kinesermad fra Paris
102 Kineserret
106 Kinesisk risret
41 Kogning af boller til suppe
132 Kogning af grønsager
47 Kogning af hamburgerryg
33 Kogning af suppe
26 Kogning af svinekød
47 Kogt bacon med karryris
49 Kogt flæsk med grønlangkål
49 Kogt flæsk med spinat
46 Kogt marineret svinekam
47 Kogt mørbrad i karry
49 Kogt skinke
47 Kogt sprængt svinekam
44-45 Kogt svinekød
49 Kogte grisetæer
132 Kogte grønsager
150 Kogte kartofler
126 Kogte æg
97 Kokkens livret
158 Kokkens svinekam
164 Kold Cumberlandsovs
143, 154, 208 Kold kartoffelsalat
28 Kommen
132 Konserverede grønsager
212 Konserves
29 Koriander
58-59 Koteletter
61 Koteletter i crème fraiche
61 Koteletter i løgpuré
65 Koteletter med esdragon
65 Koteletter med porrer
65 Koteletter med svampe
58 Koteletter uden panering
221 Koteletter, flødeglaserede koteletter med pickleskartofler
102 Kreolergryde
164 Kreolersmør
230 Krydder-smør
145 Kryddereddike
77 Krydderflæsk
28-31 Krydderier
163 Krydrede smørruller
69 Krydret mørbrad med champignonsovs
182 Kræmmerhuse
43 Kuvertbrød
146 Køb og tilberedning af champignoner
112 Kødfars med løg stegt i ovn
118 Kødfarsrand
203 Kødfondue
169 Køkkenchefens salat
16 Køleskab, afrimning af
16 Køleskab, hvilke varer
16 Køleskab, opbevaringsbeholdere til
16 Køleskab, pasning af
15 Køleskab, placering af
16 Køleskab, rengøring af
16 Køleskab, temperaturindstilling
14 Køleskabe
15 Køleskabe, typer
14 Køling og frysning
29, 136 Kørvel
34 Kørvelsuppe
116 Kålrouletter med bacon
102 Landsby-gryde
173 Langelands nationalret
87 Langelandske fedtegrever
29 Laurbærblade
161 Let afbagning
128 Let æggekage uden mel
89 Lever florentine
90 Lever i flødesovs
89 Lever-spaghetti
89 Leverfugle
89 Levergullasch
226 Leverpostej
232 Leverpostejsandwich
89 Leverrand
89 Leverrisotto
162 Liering
53 Lindenborgrulle
39 Lithauersuppe
173 Lollandsk sulevælling
60 Luksus-koteletter
161 Lys afbagning
163 Lys eller brun sovs
136 Løg
163 Løgsovs
156 Løskogte ris
164 Madeirasovs
136 Majs
156 Makaroni
60 Mallorca-koteletter
141 Mandarinsalat
141 Marianne-salat
183 Marinerede asparges
142 Marinerede grønne bønner
154 Marinerede kartofler
56 Marineret svinekam
46 Marineret, kogt svinekam
208 Marineret, mixed grill
165 Mayonnaise
120 Medister i fad
125 Medister i fad med champignoner og grønne bønner
121 Medisterpølse
125 Medisterpølse med bacon
125 Medisterpølse med æbler og løg
40 Melboller
160 Meljævning
10 Mellemkam
141 Melonsalat
180-181 Menuforslag
142 Mexicansk majssalat
218-219 Middagsideer året rundt
62 Milanese-koteletter
109 Milano-gryde
183 Moccatærte
55 Mortens-steg
60 Munkekoteletter
29 Muskat
30 Mynte
71 Mørbrad fra Lemvig
70 Mørbrad i fad
69 Mørbrad i flødepaprika
179 Mørbrad i mandarinsovs
69 Mørbrad i ribssky
70 Mørbrad med mandler
67 Mørbrad med æbler og svesker
71 Mørbrad med ærter
69 Mørbrad som berliner-koteletter
68 Mørbrad som vildt
71 Mørbrad, farseret i rødvinssovs
68 Mørbrad, helstegt som bøf
69 Mørbrad, krydret med champignonsovs
70 Mørbradbøffer
11, 67 Mørbraden
70 Mørbradgryde
69 Mørbradkoteletter
10 Mørbradstykket
161 Mørk afbagning
245 Mål og vægt
10 Nakkekam
30 Nellike
98 Niels Bugges gryde
156 Nudler
92 Nyre à la monsieur
92 Nyregryde
86 Nyrepande
93 Nyrer i fad
93 Nyreragout
93 Nyreragout med spaghetti
38 Oldemors sur-søde suppe
145 Olie-citronmarinade
145 Olie-eddike-marinade
129 Omelet
150 Opbevaring af kartofler
30 Opbevaring af krydderier
13 Opbevaring og konservering
5 Opskrifter, portionsstørrelse
52 Orangeskinke
20 Orden i hjemmefryser
107 Orientalsk gryde
68 Orientalsk mørbrad
91 Orientalsk tungeret
202 Orientalske koteletter
145 Oste-marinade I, II
183 Ostebombe med valnødder
43 Ostebrød
134 Ostegratineret aubergine
42 Ostekiks
130 Osterøræg med bacon
42 Ostestænger
221 Overlægens natmad
203 Ovn- og grillstegte ribben
55 Ovn-sparib
154 Ovnbagte kartofler
111 Ovnmad
24 Ovnstegning
26 Pandestegning
62 Panerede svinekoteletter
91 Panerede svinetunger med grønsager
76 Paneret flæsk med karry og æblemos
76 Paneret flæsk med kold kartoffelsalat
168 Paneret kød
30 Paprika
30 Paprikafrugt
18 Pasning af hjemmefryser
136 Pastinak
31 Peber
30, 136 Peberfrugt
31, 136 Peberrod
231 Peberrods-smør
154 Peberrodskartoffelsalat
163 Peberrodssovs
179 Pekingfad
118 Pekingkarbonader med grønne bønner og løse ris
136 Perleløg
93 Pernilles nyreret
31, 136 Persille
137 Persillerod
57 Persillerulle
164 Persillesmør
56 Persillesteg
101 Pikant flæskebiks
220 Pikant flæskesteg
142 Pikant julesalat
142 Pikant spaghettisalat
150 Pillekartofler
233 Pindemad
18 Placering af hjemmefryser
127 Pocherede æg
131 Pocherede æg med karrysovs
96 Polsk gryde
113 Pommes Anna
137 Porre
104 Porremix
39 Porresuppe
5 Portionsstørrelse
171 Postej
182 Puks rejeanretning
31 Purløg
109 Pyramideflæsk
149 Pyt-i-pande med kantareller
171 Pæresul fra Møen
120 Pølsebiks
122 Pølsedolmer
125 Pølsefad
122 Pølsegryde med ris
122 Pølsegullasch
125 Pølsepande
123 Pølser i baconsvøb
122 Pølser med kartoffelmos
122 Pølser med løgfyld
207 Pølser på spid
121 Pølseretter
123 Pølsespaghetti
226 Pålægssky
177 Quiche lorraine
106 Ragout gourmand
183 Rejecocktail
165 Remoulade
133 Rengøring af grønsager
147 Rensning af kantareller
167 Restemad
208 Ribben med kold kartoffelsalat
208 Ribben med løse ris og stærk grill-sauce
55 Ribbensteg med krydret rasp
63 Riber-ret
107, 179 Rijstafel
156 Ris
159 Ris pilaff
158 Risotto med lever og bacon
159 Risrand med kødstuvning
149 Ristede champignoner
150 Ristede persillekartofler
87 Ristet lever med bacon, pocherede æg og løse ris
41 Ristoppe
137 Rosenkål
143 Rosenkål med frugt
36 Rosenkålssuppe
30 Rosmarin
61 Rosmarin-koteletter
57 Rullesteg med æg
225 Rullesylte
36 Russisk rødbedesuppe
137 Rødbeder
137 Rødkål
142 Rødkålssalat
164 Rødvinssovs
120 Røget medisterpølse med porrer
37 Røget rissuppe
115 Røring af fars
163 Rørt smør
128 Røræg
131 Røræg italienne
151 Råstegte kartofler
30 Safran
139 Salater
141 Salattoppe
31 Salt
227 Saltet og røget pålæg
226 Saltlage til flæsk, rullepølse o. lign.
30 Salvie
230 Sandwiches
149 Sauterede champignoner
178 Schweiziske svine-koteletter
137 Selleri
30 Sellerifrø
37 Sellerisuppe
229 Selskabs-smørrebrød
31 Sennep
231 Senneps-smør
104 Serbisk gryde
237 Service
101 Sirikits livret
11 Skank
177 Skank med sauerkraut
11 Skinke
221 Skinkeboller
225 Skinkemousse
220 Skinkepie
232 Skinkesandwich med mayonnaisesoufflé
131 Skinkesoufflé, luksusudgave
137 Skorzonerrødder
96 Skovmøllens gryde
150 Skrællekartofler
160 Sky
163 Skysovs
11 Slaget
109 Slagterens gryde
65 Slots-koteletter
163 Smeltet smør
162 Smørbolle
151 Smørbrunede kartofler
132 Smørdampning af grønsager
220 Smørporrer
227-228 Smørrebrød
74 Små flæskeruller
40 Små kødboller
224 Solskinsbøffer
142 Solskinssalat
77 Sommer-ruskomsnusk
113 Sommergrønsager tilberedt i ovn
140 Sommersalat
76 Sommerschnitzel
161 Sovse
31 Soyasauce
156 Spaghetti
106 Spansk flæskestuvning
52 Spansk kam
68 Spansk mørbrad
90 Spansk nyreret
141 Spansk salat
129 Spansk æggekage
55 Sparerib, ovn-
85 Special Picadilly
177 Spegeskinkeruller med salat
126 Spejl-æg
126 Spejlæg
137 Spidskål
137 Spinat
222 Spinatlækkerbid
37 Spinatsuppe
48 Sprængt flæsk med grønsager
125 Sprængt medister
46 Sprængt svinekam med grønsager og karrysovs
46 Sprængt svinekam med krydret tomatsovs
46 Sprængt svinekam med æbler, svesker og peberrodssovs
47 Sprængt, kogt svinekam
92 Sprængte svinetunger med karrysovs
52 Sprødstegt flæskebov
127 Sprødstegt spejl-æg
127 Sprødstegt spejlæg
78 Stegning af bacon
25 Stegning af steg med svær
72 Stegt flæsk
74 Stegt flæsk med persillesovs
74 Stegt flæsk med smørdampede grønsager
89 Stegt lever med bacon, tomat og champignoner
75 Stegt røget flæsk med nye kartofler og grøn salat
174 Stegte grønne paprika fra Ungarn
149 Stegte kantareller med bacon
79 Stribet bacon
11 Stribet flæsk, kogestykket
134 Stuvede asparges
148 Stuvede champignoner
149 Stuvede kantareller
152 Stuvede kartofler
162 Stuvning, grundopskrift
31 Sukker
36 Sulevælling
203 Sundby-koteletter
40-43 Suppetilbehør
32 Suppevisk
147 Svampe
108 Svensk flæskegryde
49 Svensk juleskinke
176 Svensk ribbensteg
74 Svenske rouletter
109 Svigermors grønsagsret
179 Svinekam bonne femme
55 Svinekam i fad
55 Svinekam, stegt som vildsvin
63 Svinekotelet à la Krybily
105 Svinekød i orangesovs
48 Svinekød med urter
214 Svinekødprodukter på dåse
38 Svinerygssuppe
93 Sydamerikansk hjerteragout
101 Sømandskål
62 Søndags-koteletter
62 Søndagskoteletter
125 Sønderjysk pølsefad
172 Sønderjysk sortsuppe
172 Sønderjysk surrib
48 Sønderjysk sursteg
151 Tilberedning af kartofler
31 Timian
139 Tips, salat
230 Tomat-smør
222 Tomater à la Lofer
49 Tomatfrikassé med stribet flæsk
209 Tomatmarinerede grillkoteletter
159 Tomatris
142 Tomatsalat
163 Tomatsovs
38 Tomatsuppe
98 Tranekær sommergryde
91 Tunger i olivensovs
91 Tungeragout
17 Typer af hjemmefryser
175 Udenlandske retter
105 Ungarsk gryde
63 Ungarske svinekoteletter
42 Vandbakkelser
127 Vandspejlede æg
232 Varm bacon-ananas-sandwich
164 Varm Cumberlandsovs
154 Varm kartoffelsalat
232 Varm leverpostejsandwich
232 Varm sandwich med skinke og ost
222 Vendelbosylte
60 Vendiske koteletter
225 Vendsysselflæsk
172 Vendsysselsk grønlangkål
127 Vendt spejlæg
157 Verona-spaghetti
197 Vin, antal glas pr. flaske
197 Vin, glastyper
195 Vin, i køkkenet
196 Vin, opbevaring af
197 Vin, serveringstemperatur
193 Vin, til dessert
187 Vin, til forret
190 Vin, til hovedret og ost
197 Vin, valg af
199 Vin, årgangsbedømmelse
198-199 Vindistrikter, kort over
185 Vinen og maden
196 Vinens behandling
98 Vintergryde
101 Vinterguf
245 Vægt, mål og
145 Ymermarinade
85 Æblebacon
75 Æbleflæsk på en anden måde
102 Æblekål med tomat
143 Æblepeberrod
129 Æg med bacon og ost
127 Æg og ægretter
126 Æg-kogetider
41 Æggeboller
128 Æggekage
130 Æggekage med bønner og bacon
128 Æggekage med mel
145 Æggemarinade I, II
41 Æggereder
41, 128 Æggestand
130 Æggestand med spinat, karotter og bacon
97 Øf-stroganof
145 Årstidens grønsager

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
bord dæk dig (1970)