Find opskrift

Mange til bords

Se Alle kogebøger


Forfatter   Meyer Nielsen, Claus
Forlag Politikens Forlag
Udgivet 2006
Udgave 1
Illustrationer Henrik Andersen
Sider 240
ISBN 87-567-8012-5
Bognummer 129
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
119 Akvavitmarineret laks med safran og dild
129 Aubergine- og kartoffelkarry til stegt torskeryg
143 Bagt hellefisk på Madhusets hyggelige bønnekasserolle
229 Bagt ostekage med marinerede mandariner, anis og safran
127 Bagt torsketatar med jomfruhummer, græsk yoghurt og bagte tomater
223 Bagte blommer i krydret lage med perfekt parfait
183 BBQ-marinade
151 Benløse fugle, opdaterede
29 Blinis af kartofler
141 Blåmuslinger med tomat, basilikum og spidskommen
181 Braiseret gris med selleri, chorizo og æbler
213 Brødbudding med rabarbermos
165 Bøf stroganoff (af okseinderlår)
114 Ceviche med chili, lime og kokosmælk
217 Cheesecake, polka-prikket
197 Citronfromage med hvid chokolade og kaffebønner
198 Clafoutis
153 Coq au vin
163 Couscoussalat
167 Curry vindaloo
109 Dukkah
191 Dyreragout med mørkt øl og svesker
175 Enebærglaseret andebryst med sellerimos og bagt kartoffel
93 Escalivada-grillede, marinerede grøntsager med tørret skinke
69 Fattoush, libanesisk brødsalat
131 Fennikelsalat
131 Fennikelsalat
173 Flæskesteg med mørk sky af maltøl og pærer
117 Frisk torskerogn med bitre salater og karryvinaigrette
33 Gedeost- og selleriparfait
149 Glaserede kalveculotter med soja og honning-grøntsager
131 Gratinerede jomfruhummere med marineret fennikelsalat
87 Gratinerede squash med gedeost og parmesan
17 Gravad okseinderlår med selleripickles
227 Grillede bananer med chokolade, lime og vaniljeis
219 Grillede ferskner med lavendelhonning og grillet brioche
189 Grillede flanke- el. minutsteaks med shiitakeragout og balsamico
121 Grillet fjæsing og marineret, med kapers, citron og frugtig eddike
23 Grillet frisk tun, med salat og wasabidressing
231 Græskarkage og høstpærer med fennikelfrø
45 Græskarsuppe med sprøde kerner
53 Grønkålssuppe med saltet og røget svinekam
135 Hornfiskesalat med agurk og syltet ingefær
51 Hvidløgssuppe
139 Hvidvinsdampede muslinger i cremet 'carbonara-sky'
167 Indisk lam i curry vindaloo
225 Jordbær i jordbær med vaniljeyoghurt og sprøde kager
65 Jordskokkesuppe med brunet smør
157 Kalvetykkam i pilsner og æblemost med salvie og persillerødder
29 Kartoffelblinis
48 Kartoffelsuppe med grov pesto el. spinat og rosmarin
21 Kartoffeltortilla
73 Kikærtesalat med rødløgsmarmelade
113 Klipfisk som 'rå' salat med fennikel, grøn peber og sorte oliven
23 Knasende asparges med sauce tatare
107 Kogt krabbe med hjemmerørt mayonnaise
137 Koriandercreme
77 Kornsalat med frisk gedeost, æbler og bladselleri
137 Krabbe: crab cakes med grønne linser og koriandercreme
187 Kylling, yoghurtmarineret, med ristede, tørrede krydderier
109 Labne
179 Lam i salsa verde
164 Lammekofta med couscoussalat
169 Lammekølle, ovnstegt, med urtebouillon-kartofler
33 Lavoshbrød
95 Lun kikærtesalat med tomatsky, chili og sølvbeder
171 Lys frikassé af lam med frisk gedeost
27 Madtærter
205 Manjari-moussekage med hindbær
229 Marinerede mandariner
81 Marineret kartoffelsalat med kørvel, dild og radiser
185 Mild surkål med kålpølse, grov sennep og ovnbagt fisk
27 Mørdej (usødet)
71 Niçoisesalat
151 Opdaterede benløse fugle (med svinekæber)
161 Ossobuco (af kalveskank) med gremolata
203 Panna cotta med hyldeblomstgelé
35 Pasta med æbler, persille og tørsaltet bacon
37 Penne med squash og oliven
223 Perfekt parfait
89 Pot-au-feu med kikærter
83 Puylinsesalat med skorzonerrødder og trøffelolie
215 Pære- og polentakage
183 Revelsben eller shortribs 'bbq-style'
91 Risotto af perlebyg med svampe og persille
133 Ristet sandart med braiseret fennikel og røgede svampe
100 Rodfrugt- og kartoffelgratin
103 Rodfrugter en papillotte
55 Rød linsesuppe med koriander, kokos og kyllingeboller
97 Rød og grøn mojo
63 Rødbedesuppe med peberrodscreme
125 Røget ål på grøn bønnesalat
195 Råcreme
75 Salat af marineret, grillet svinefilet, med perlebyg, grønne druer og sumac
159 Saltimbocca
97 Saltkogte kartofler med mojo
33 Selleri- og gedeostparfait
174 Sellerimos
17 Selleripickles
31 Små kartoffelpizzaer med persille, oliven og chevre
15 Sprøde asiatiske jordnødder
45 Sprøde græskarkerner
19 Squashkompot
177 Stegt lammebryst med ovnristet grønt
109 Stegt torskefisk i dukkah med grøntsagslabne
147 Stegt, sprængt oksebryst med pickles og grov sennep
221 Stikkelsbærtærte med drænet tykmælk og kanelsirup
59 Strandkrabbebisque
19 Sukkersaltet multe på rugbrødscrouton
51 Suppe med nye hvidløg
57 Suppe på gule ærter
79 Tabbouleh, bulgursalat med grillede løg og sucuk-pølse
155 Tagine af lam med fennikel, kikærter, rosiner og citron
23 Tatare-sauce
21 Tortilla med kartofler
195 Trifli med rabarber, frugt el. bær
169 Urtebouillon-kartofler
209 Valrhonachokoladetærte med cognac
99 Varm linseragout med grøntsager og kartoffelmos
43 Varmende bouillonsuppe med perlebyg, kalv og kylling
111 Varmrøget ørred med danske asparges, kørvel og rosa grape
41 Vietnamesisk pho-suppe på okse med spirer og friske urter
61 Vinterminestrone med palmekål
207 Æble- og solbær-crumblecake
201 Æblegalette, fransk, med rosmarin
211 Æbletærte og vaniljeis med maltøl i ahornsirup
46 Ærtesuppe med koriander og yoghurt

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Året rundt i Meyers køkken (1993)
mad med meyer (1995)
Chokolade (1995)
Spis igennem (2002)
Eddike (2005)
Mange til bords (2006)