Find opskrift

Falsled Kro

Se Alle kogebøger


Forfatter   Lieffroy, Jean-Louis
Sekundære forfattere Hein, Marianne
Forlag Politiken
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Lars Ranek
Sider 248
ISBN 87-567-6534-7
Bognummer 126
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
70 Abrikosgelé til kager og tærter
123 Abrikostærte
146 Agerhøns med krydderurter
74 Ananas- og passionsfrugt-coulis
201 Ananasdessert
201 Ananasis (sorbet)
148 And, confit
106 Andebryst på brændegrill
108 Andelever med vilde ris og majs
205 Appelsincreme til pandekager
205 Appelsinis (parfait)
230 Appelsinmarmelade
205 Appelsinparfait
205 Appelsinsauce til dessert
54 Artiskokbunde med morkler
104 Aubergine-millefeuilles
74, 110 Banan- og rabarber-is (sorbet)
74, 110 Banansorbet med rabarber
53 Basilikumolie
234 Bearnaisesauce
180 Beaujolais-sauce
180 Beaujolaissauce
117 Biskuit med dessertvin
216 Biskuitbund
205 Blodappelsinis (sorbet)
205 Blodappelsinsorbet
232 Blåbærmarmelade med jernurt
65 Bordelaisesauce
198 Bouquet garni/krydder­buket
110 Briocher til dessert
230 Briocher til morgenmad
202 Butterdejsstang til dessert
93 Bøffelmozzarella med pesto
222 Chokoladecreme til vandbakkelser
220 Chokoladeis
216 Chokolademarquise
216, 220 Chokolademousse
218, 220 Chokoladesoufflé
220 Chokoladesymphonie
86 Chutney med mango
162 Cikorie-sauce
226 Citroncreme til pandekager
101 Courgettetærte med mynte
93 Croutoner med bøffelmozzarella
62 Croutoner med fuglelever
96 Croutoner med gedeost og oliven
144, 110 Dressing
123 Eksotisk frugtsuppe (dessert)
154 Fasanbryst med kvæder
138 Fiske- og skaldyrssuppe
236 Fiske-fond
235 Fjerkræ-fond
60 Forårsgrøntsager med basilikum
162, 202 Fransk nougat-parfait
85 Friterede frølår med hvidløgs-mousse og tomatsauce
96 Fromage blanc med urter
166 Frugtkompot
85 Fyldte courgetter
165 Fyldte æbler med mandelcreme og pistacieis
88 Gratinerede jomfruhummere
180 Gratineret pighvar
235 Grise-fond
196 Grisetæer med jordskokker
134 Græskarpuré
142 Græskarsuppe
118 Grøn te-is
50 Grønne asparges med pocherede vagtelæg
179 Grøntsagsstuvning
202 Hasselnødde-biskuit
58 Havesyresuppe
134 Havtaske med perlebygrisotto
55 Havørred flamberet med fennikel
97 Hestebønnesuppe med urter
118, 226 Hindbærcoulis
118 Hindbærdessert
231 Hindbærmarmelade
86 Hummer med mango og soja
48 Hvide asparges med parmesan
48 Hvide asparges med trøfler
85 Hvidløgsmousse
89 Jomfruhummer med kold tomatsauce
88 Jomfruhummersuppe med havesyre
114 Jordbær-is
110 Jordbær-rabarber dessert
112 Jordbær-sabayonne
114 Jordbær-vacherin
110 Jordbærcoulis
120 Jordbærgelé til kager og tærter
230 Jordbærmarmelade
112 Jordbærtærte
196 Jordskok med fløde
180 Jordskokkekompot
164 Kage med karamelliserede æbler
216 Kakaoovertræk
235 Kalve-fond
64 Kalvebrisler med asparges og kapers
145 Kalvebrisler som lasagne med karljohansvampe
197 Kalvelever med linser og bønner
206 Kanelis
64 Kapers-sauce
162 Karamel-is
204 Karamelliserede bananer med rosiner
202 Karamelliserede æbler
120 Karamelliseret butterdej med bær og creme
145 Karljohansvampe i lasagne med kalvebrisler
132 Karljohansvampe som carpaccio
186 Kartoffelchips
65 Kartoffelgratin
195 Kartoffelpuré
122 Kirsebær-coulis
232 Kirsebærmarmelade
62 Klassisk risotto
212 Knepfle med fromage blanc
74 Kokos-biskuit
74, 201 Kokos-is (parfait)
202 Kokoskrokant
74, 201 Kokosparfait
89 Kold tomatsauce
237 Konditorcreme
198 Krydderbuket/ bouquet garni
154 Kvædekompot
209 Kylling - Mas d'Agenais
59 Lakserillette
235 Lamme-fond
153 Lammebov farseret med timian og rosmarin
63 Lammekølle, langtidsbraiseret
104 Lammeryg med oliven og millefeuilles
211 Landpostej
145 Lasagne med kalvebrisler og karljohansvampe
178 Løgtærte
117 Mandelbiskuit med jordbær
118 Mandelbiskuit til hindbærdessert
165 Mandelcreme med Kirsch
70 Mandelcreme til tærter
86 Mangochutney
68 Mangotærte
114 Marengs
110 Marinerede rababer
192 Marinière-sauce
122 Mascarponemousse
104 Millefeuilles med tomat og aubergine
212 Min mors klejner
54 Morkler
120 Mousselinecreme
236 Muslinge-fond
141 Muslingesuppe
70, 178 Mørdej
195 Oksehaler med kartoffelpuré
107 Oksemørbrad med årstidens grøntsager
58 Oliventapenade
226 Pandekagedej
226 Pandekager med citroncreme
97 Pandekager med tomat og kørvel
177 Pasta
134, 188 Perlebygrisotto
186 Persilleolie
93 Pesto
55 Pighvar i kokotte med grøntsager
55 Pighvar med grøntsager og lakridsrod
165 Pistacie-is
201 Pocheret ananas
60 Pocheret ananas med vanille-chokolade-is
162 Pocheret pære
135 Polenta
198 Pot au feu
51 Purløgs-sauce
206 Pære i rødvin
159 Pære kogt i Banyuls med vanilleis
162, 206 Pærecreme til dessert
161 Pæredessert
112 Rababercreme til tærte
110 Rababerkompot
210 Rinckersalat
134, 188 Risotto med perlebyg
53 Rød mulle med soltørrede tomater og oliven
186 Røget kuller med urtekartofler og persilleolie
190 Røræg med trøfler
156 Rådyrryg med efterårets frugter og grøntsager
71 Sabayonne med champagne og citron
112 Sabayonne med jordbær
117 Sabayonnesauce til dessert
50 Sabayonnesauce til æg
160 Safransirup
100 Salat med fetaost
135 Salat med kammuslinger, polenta og balsamico
144 Salat med kammuslinger, trøfler og parmesan
144, 210 Salatdressing
104 Sauce til lam
180 Selleriskum
188 Slethvar med perlebygrisotto
149 Sneppe med skovsvampe
86 Sojavinaigrette
103 Sommersalat
110 Sorbet med banan
218, 220 Soufflé med chokolade
104 Spidskål med bacon
118 Sprød kage med hindbær
110 Sprød kage med honning
74 Sprøde ananas
58 Suppe med havesyre
97 Suppe med hestebønner og urter
139 Svampe med pocherede vagtelæg
69 Sveskeblommeis med armagnac
220 Syltede kumquat
191 Søpindsvin med vagtelæg
56 Søtunge med kapers og persille
140 Tomat- og mozzarella-tærte
188 Tomatcoulis
192 Torsk i tynde skiver med sauce marinière
179 Torskeryg med citron og ingefær
199 Tournedos Rossini
74 Tuttifrutti-is (sorbet)
70 Tærte med frisk frugt
140 Tærte med mozzarella
201 Tørret ananas
104 Urtekartofler
104, 186 Urtekartofler
166 Vafler med efterårets frugter
140 Vagtelæg i kokotte
50 Vagtelæg med purløgssauce, pocherede med grønne asparges
62 Vagtler med enebær og risotto
158 Valnøddetærte
222 Vandbakkelser med chokoladecreme
160 Vanille-chokolade-is
202 Vanilleis
185 Varme østers med agurk og estragon
205 Ymer-is (sorbet)
202 Æblecoulis
202 Æbledessert
182 Østers i gelé med feta
182 Østerscreme
152 Østersgelé

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Falsled Kro (2002)