Find opskrift

Spis igennem

Se Alle kogebøger


Forfatter   Meyer Nielsen, Claus
Forlag Politiken
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Ann-Li Engström
Sider 312
ISBN 87-567-6742-0
Bognummer 12
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
262 Ananassalsa
94 Andalusisk gazpacho
211 Asiatisk bøfsalat
198 Auberginekompot med kartofler og skalotteløg
242 Bagte rabarber med hasselnøddevafler og ingefærcreme
127 Bagte rødbeder med grøn kål
264 Balsamicodressing med soja
233 Banan- og limesmoothie
115 Bitre salater med ristede kartofler, linser og pancetta i honning- og sennepsvinaigrette
124 Blomkålsgratin med mandler, spinat, ærter og løg i mynteyog­hurt
164 Blåmuslinger i øl
252 Braiserede blommer med vanilleris og biscotti
196 Braiseret lammeskank med nye grøntsager
230 Brødbudding med stegte pærer og kaffesirup
99 Brødcroutoner
152 Bønnesalat med bagte tomater, bladselleri og estragon
241 Chai
224 Chokolade Panforte
216 Citronsaltet kylling med blomkålscouscous
228 Dadelbrød
140 Din egen pasta (grundopskrift)
218 Farsbrød bagt med kål og porre
270 Fennikelrelish med peberrod
280 Figenrelish med hyldeblomst og citron
235 Filoindbagte æbler med yoghurtiscreme
101 Fiskesuppe med kartofler og fennikel
120 Grillede middelhavsgrøntsager, gedeostepolenta og rucola med tæt tomatsalsa
154 Grillet jomfruhummer med couscous-salat og harissa
259 Grov mayonnaise
160 Græskar 'hummus'
260 Grøn peberfrugtsalsa
136 Grønkålssalat med æbler
182 Helleflynder i papilotte med nye grøntsager og Noilly Prat
243 Honningkage
168 Hornfisk i teriyakisauce
193 Hot Pot med oksekød, øl og lakridsrod
291 Hvedebrød uden gær
158 Hvedesalat med æble, bacon og persille
278 Ingefærsyltet rabarber
107 Italiensk brødsalat
239 Jordbær med sort peber og hyldeblomstskum
98 Jordskoksuppe med jordskokchips
227 Jødisk mandelkage
203 Karamelliseret svinekød på vietnamesisk vis
168 Kartoffelmos med wasabi
130 Kartoffelpizza med løgmarmelade og merian
122 Kartoffelpuder med tomatsauce
212 Kartoffelsne
161 Kikærtesalat med chili, feta og hvidløg
185 Klipfiskemousse
93 Kold melonsuppe med agurk, avocado og mynte
186 Koldrøget hellefisk med braiseret julesalat og æblekaramel
279 Kvædechutney
198 Labskovs med en smule variation
174 Laks chermoula med mango og gulerod 'tabouleh'
281 Langtidsbagte tomater
288 Langtidshævet hvedebrød
134 Lasagne med hvide rodfrugter og ristede svampe
190 Letsprængt kalveculotte med asparges og peberrod
108 Lun duesalat med dadler og kanel
126 Mandler, spinat, ærter og nye løg i mynteyoghurt
177 Marineret havørred med spidskål
265 Misodip
147 Nudelsalat med kylling, jordnødder og lime
113 Nye kartofler med løvstikkesalsa
191 Nye saltbagte kartofler
208 Oksekød 'Nico-Jaga'
215 Oksekød i wok med sorte bønner og lime
205 Ovnbagt hokaido-græskar med gurkemeje og ingefær
251 Panna cotta med bagte ferskner og brombær
142 Pasta med rucola, kapers og ricotta
128 Peberfrugt 'escabeche'
268 Peberrodsrelish
145 Perlebyg tilberedt som risotto med svampe og persille
271 Porrerelish med vandkogt peber
186 Purløgscreme
246 Pæresuppe med mørkt øl, sagogryn og rugbrødscroutoner
194 Rodfrugtmos
295 Rugbrød bagt med surdej
149 Rødbedechips
262 Rødbedeglacé
219 Rødbedepickles med enebær og tørret appelsinskal
148 Rødbederisotto med tykmælk, dild og peberrod
90 Rødbedesuppe med peberrod
110 Rødbedetatar med rygeostcreme
179 Rødbedetzatziki med kommen
205 Rødløgsrelish med stjerneanis og kirsebæreddike
178 Rå laks med peberrod og krondild
109 Salat af svinefilet med figner og radicchiosalat
180 Saltgrillede sild med sennepskartofler
264 Sennepsdressing med citron og miso
264 Sherryvinaigrette med skalotteløg
102 Skaldyrsbisque
204 Smokey aubergine
116 Sojaglaceret svinebryst med pomelo, forårsløg og taskekrabbe
248 Solbærkogte pærer med engelsk creme
114 Spidskålssalat med bagte abrikoser og gedeyoghurt
204 Stegt kalvelever med blå birkes
170 Stegt torskerogn med dukkah, æble-jordskokkekompot og bitre salater i lun honning-vinaigrette
195 Stegt, letgravad svinemørbrad med sommercoleslaw
293 Svensk sirupsbrød
212 Svinekæber i stærk øl med salvie, citron og stegte persillerødder med kartoffelsne
274 Syltede drueagurker
273 Syltede grønne tomater
164 Syltet tun med nye løg
200 Tagine af lam med fennikel, kikærter, rosiner og citron
169 Teriyakisauce
91 Thaisuppe med rejer
277 Tomatchutney med abrikoser og nigella
133 Tomatpizza med bøffelmozzarella
261 Tomatsalsa
96 Toscansk bondesuppe
166 Tuntatar med ansjos og sprød fennikel
132 Tyrkisk pizza med fetaost, persille og citron
240 Varm mælkekaffe
236 Æblemuffins med kanel og kardemomme

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Året rundt i Meyers køkken (1993)
mad med meyer (1995)
Chokolade (1995)
Spis igennem (2002)
Eddike (2005)
Mange til bords (2006)