Find opskrift

Krydderier


39 krydderier med opskrifter

Se Alle kogebøger


Forfatter   Christiansen, Rud
Forlag Cannamela, ARC Quality Foods A/S
Udgivet 1996
Udgave 1
Illustrationer Lars Ranek
Sider 89
ISBN 87-98267-0-1
Bognummer 112
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
63 Albondigas suppe med kødboller med oregano
53 Asparges med løvstikke
41 Bagte æbler med kardemomme
19 Birkes-salatdressing
13 Blommechutney med allehånde
79 Bloody Mary med 1selleri
33 Bouillabaisse med fennikel
21 Cajun gumbo med cayenne
81 Carpaccio á la leo med sennep
49 Champignonsuppe med kørvel
85 Chili con carne med spidskommen
89 Chokoladedessert med vanille
25 Citronmelisseis
29 Dyreragout med majroer og enebær
55 Fjæsing med bønner og merian
67 Gammeldags kalvefrikasse med peber
57 Gratinerede porrer med muskat
27 Gravad laks med dild
23 Kalkun-'mole' med chilipulver
65 Kalvegullasch med paprika
43 Karry-scampi
39 Krydrede klementiner med kanel
59 Kyllingesalat med mynte
69 Laks i noilly prat-sauce med peperoncino
31 Laks med estragonsauce
73 Lammebov med rød peberfrugt og rosmarin
35 Madras-ris med gurkemeje
51 Oksebov med urter og laurbærblad
87 Ossobuco med timian_
15 Panforte de Siena med anis
61 Pappardelle al coniglio med nelliker
71 Persille- og kartoffelsuppe
75 Risotto alla milanese med safran
77 Saltimbocca alla romana med salvie
17 Spaghettini med citron og basilikum
37 Sprød japansk kylling med ingefær
45 Surbrødsflutes med kommen
47 Svinekød med koriander
83 Tynde sesambrød

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Krydderier (1996)