Find opskrift

Mad med glæde


I køkkenet med Ed Baines

Se Alle kogebøger


Forfatter   Baines, Ed
Originaltitel Entertain
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 2001
Oversættelse Jane Kjølbye
Forlag Lademann
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Gus Filgate
Sider 256
ISBN 87-15-10540-7
Bognummer 108
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
216 Abrikostærter & mandeltærter
48 Ades foie gras
98 Amaretto Brûlée
141 Ananasbomber, Hoots
45 And, Sprød teriyaki- & nudelsalat
62 Andesteg med jordskokker & rødbedesalat
146 Bagte æg
253 Balsamico-dressing
120 Bananer, Grillede
101 Barbecue
252 Basilikumdressing
241 Bearnaisesauce
24 Blond risotto med æg & parmesan
227 Blåbærmuffins
89 Braiseret broccoli, ærter, jordskokker, mynte & chili
84 Broccoli, Braiseret, ærter, jordskokker, mynte & chili
218 Brownies
18 Brunch
131 Bruschetta
150 Bruschetta med ratatouille & grillet camembert
228 Brød med daddel, æble & valnødder
223 Brød, ost & pickles
212 Bønnesalat med ris
251 Caesar dressing
176 Calamari, Friterede med palmehjerter & papayadressing
242 Calvadossauce
242 Calvadossauce
96 Chokolade- & ricottatærte
167 Chokolade-, pære- & mandeltærte
99 Chokoladetrøffelkage med ganache
168 Chokoladetærte med chokolade-ganacheruller
224 Ciabatta
242 Cider- & sennepssauce
166 Citrontærte med marengs
160 Confit på lammebov med bønnecassoulet
208 Cotechino pølsebrød
149 Crêpes med ricotta & spinat samt béchamelsauce
214 Crêpes med spinat, ricotta & parmaskinke
146 Croque Monsieur
91 Crostata med gedeost & pærer samt chili-limesirup
188 Crostini med parmaskinke, vagtelæg, cherrytomater & pocherede porrer
86, 136, 164 Desserter
253 Dressing med blå ost
250 Dressinger
200 Fajitas-lagkage med salsa
197 Farserede courgetter med pinjekerner, mynte, persille & citronskal
158 Fasan, Stegt med ovnbagte rodfrugter & Porrer Mornay
236 Fersken- & champagne-chutney
192 Ferskensorbet med Pimm's
191 Ferskner, Frosne i champagne
171 Festmad
234 Figen- & madeirachutney
42 Filet Royal med parmaskinke, salvie & sennep samt grillede æbler & rødkåls-coleslaw
246 Fiskefonds & -saucer
48 Fiskefrikadeller med teriyaki-dressing & orientalsk salat
248 Fiskesauce, Italiensk
248 Fiskesauce, Orientalsk
228 Flade, skotske morgenboller
225 Focaccia
172 Focaccia, Sommerfugle- med sort oliventapenade, røget mozzarella & cherrytomater
58 Foie gras, Ades
241 Fonds & Saucer, Anglo-franske
252 Fransk dressing
116 Frisk torsk med chorizopølse
55 Frittata med zucchini & artiskok
33 Frokost
192 Frugtcocktail, Sprudlende
191 Frugter med chokoladeovertræk
190 Frugter, Sukkerglaserede
139 Frugtsalat, Thai med is
46 Gedeost & grøntsager millefeuille
75 Gnocchi verdi med salsa napoletana
87 Gratin med grønne bønner & broccoli
179 Gravad laks med dild & peberkorn på rugbrød med sennepssauce
245 Gremolata
120 Grillede plantainbananer
121 Grillet savoykål
102 Grillet, marineret blæksprutte
81 Græskargratin
126 Grøntsager
78 Grøntsagsretter
73 Guldbrasen, Langtidsstegt med 'bubble & squeak' samt grøntsager
51 Havaborre en papilotte med kartoffel- & bønnesalat
112 Havtaske, Spiedinos med kammuslinger, havtaske & pancetta
29 Hjemmelavede blinis med fersk røget laks & crème fraîche
180 Hjemmelavede blinis med laksetartar & Sauce Gribiche
220 Hjemmelavet limonade
230 Hjemmelavet ost
76 Hjemmelavet ravioli med græskar
240 Hollandaisesauce
82 Honningsauteret kål
110 Hummer, Grillet med beurre maître d'hôte
224 Ingefærbrød
66 Kalvelever, Pandestegt med gin-limesauce & sød kartoffel-artiskokgratin
111 Kammuslinger med appelsinskal, timian & grillede porrer
112 Kammuslinger, Spiedinos med havtaske & pancetta
243 Karamelliserede skalotteløg
20 Kartoffelrösti med bacon & æg
213 Kartoffelsalat med æg, rødløg & estragon
128 Kartoffelsalat, Grillet
35 Kikærte- & myntesuppe med haloumi, hummus & croûtoner
154 Klassiske fiskefrikadeller & brøndkarsesalat
244 Klassiske romerske saucer
60 Koteletter au poivre & æblemos
227 Krydderurteboller
120 Kylling, Jerk
43 Kylling, Provencalsk med oliven, ansjoser & løg-kartoffelmos
64 Kylling, Sommerfugle- med hvidløgs-senneps-salvie­fyld & courgettesauté samt Hasselbackkartofler
118 Kylling, Spago
156 Kylling, Stegt med svitset fennikel & senneps­basilikummos
204 Kyllingelår, Stegte med appelsingremolata
181 Kyllingespid, Grillede med Salsa Dragoncella
182 Kyllingevinger, Stegte i orientalsk marinade
184 Lammekoteletter på skaft med salsa verde & oliven
235 Limepickles med citrongræs
94 Limetærte med pebermarinerede jordbær & Amaretto crème fraîche
47 Linguine Marinara
26 Linguine med frisk pesto & kartoffel
124 Marinerede lammesteaks
57 Middag
234 Mynte-æblegelé
242 Mørke saucer, fx rødvins-, portvins- & madeirasauce
83 Nye kartofler med tomat­ agurk-oliven- & rosmarindressing
83 Nye kartofler med tomat, oliven og agurk
219 Nøddekage fra Nottingham
121 Oksecarpaccio
41 Oksekød, Krydderurte-paneret med rosenkål & pommes parmentier
183 Oksemørbrad, Sauteret i skiver med mini York­ shire-puddings & rucola-peberrodsdressing
220 Orange pressée
196 Pan Bagnat med ratatouille
147 Pandekager, Amerikanske
95 Panettone- & briochekage
129 Panzanella
203 Pâte med røget ørred & peberrod
88 Pavlova med frossen hindbæryoghurt
248 Pernodsauce
232 Pickles
233 Pickles, Piccalilli
195 Picnic
70 Pighvar, Stegt med timian-gremolata & braiserede grøntsager
175 Pissaladière med tomat & gorgonzola
54 Pita sandwiches, Ægæiske med tzatziki
38 Pizza Eduardo
144 Pocherede æg med stegt brød & tomater
131 Polenta
134 Polenta med asparges
135 Polenta med krydderurtesalsa
135 Polenta med quattro formaggio
134 Polenta med salsa Napoletana
133 Polenta med svampe & gorgonzola
85 Portugisiske linser
242 Portvinssauce
235 Pære- & æblechutney
36 Pølser en papillotte med løg, hvidløg & citronskal samt grillede artiskokker & bønner i sennepsdressing
186 Pølser, miniature- med chilimarmelade
232 Ribsgelé
130 Ris & Ærter
52 Risotto Saganaki med rucola- & agurkesalat
84 Rodfrugter, Ovnbagte
74 Rokkevinge med bacon-, ansjos-, tomat- & kapers-sauce, fennikelgratin
243 Roquefortsauce
153 Rødtungefilet med hvide bønner, hvidløgsbrød & parmesan
242 Rødvinssauce
25 Røget kuller med smeltet ost på tomatbrød
23 Røræg, Perfekt med røget laks & trøffelolie
209 Salade Niçoise med frisk tun
115 Salade Tropicale
152 Salat med radicchio, chorizo & kartofler
250 Salatdressing, Traditionel
249 Salsa di Panicalli
244 Salsa Dragoncella
245 Salsa Rossa
244 Salsa Verde
215 Sandwiches, Victoria med varieret fyld
103 Sardiner, Panerede
239 Saucer & Dressinger
44 Sauteret lam med couscous & tzatziki
167 Sirupskage
218 Sirupstærter
40 Skinke, Honningglaseret med gulerods-kartoffelmos
211 Skinke, Sennepsglaseret med hvidløg
187 Skinketoast med knoldselleri, emmentaler & grønne oliven
205 Skotske miniæg
226 Sodabrød
122 Spareribs, Dorchester
112 Spiedinos med kammuslinger & pancetta
45 Sprød teriyaki-and & nudelsalat
206 Stegte vagtler med timian, oliven & citron
123 Svinekam, Langtidsgrillet, marineret
117 Sværdfisk, Grillet
142 Søndagsmad
77 Tagliarini med courgetter, rejer, mynte & parmesan
138 Tarte Tatin, Ananas
126 Tilbehør
92 Tiramisu
163 Toad in the hole med løgsauce
34 Tomat- & linsesuppe med majsbrød & crème fraîche
148 Tomater i baconsvøb & béchamelsauce
80 Tomater, Fyldte med svampe, parmesan & spinat
202 Torsk, Flan med & persille samt soltørrede tomater
30 Torskefingre, Sprøde med tomat-courgette­ olivenkompot
31 Toscansk kalvelever med karamelliseret balsamico & brøndkarsemos
61 Tournedos Rossini med madeirasauce, foie gras & trøffelolie
106 Tun, Daves fra Lindos
68 Tun, svitset med chili-, koriander- & limedressing
198 Vagtelæg, Blødkogte i tomat-olivenolie
139 Æbler, Grillede med is
22 Æg Benedict

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Mad med glæde (2002)