Tilbage til Find opskrift

Forfatter   Christensen, Bent
Sekundære forfattere Bech-Poulsen, Claes
Forlag Politikens Forlag
Udgivet 2012
Udgave 1
Illustrationer Claes Bech-Poulsen
Sider 288
ISBN 978-87-567-9039-0
Bognummer 338

 
Side Opskrifter
104 Almas-kaviar avocado tun
260 Appetizerr med stenbiderrogn på blomkålscreme med urtejuice
102 Champignon trøffel hasselnød
193 Foie gras, vert just og citron
147 Frossen hvid chokolade & dild yoghurt - brunet smøris - selleri
211 Færøske jomfruhummere med østersemulsion, tang og rugbrød
265 Gris med rødbede og trøffel
179 Grøntsager i grønt græs
232 Gullaschkrydrede grøntsager og kogt kalv i yoghurt samt tomatiseret kartoffelpuré
92 Havtorn en surprise
75 Havtornesorbet med hasselnøddehonning og saltet praline samt 'pæretærte' med ymeris
91 Hummer med hvide danske asparges, croutoner og hummercreme
72 Hummer Tiger Lee
24 Hvid chokoladecrumble, olivenoliesorbet, saltsyltet citron og fennikel
39 Isbjerg med kærnemælk, hvid chokolade og hasselnødder
263 Jomfruhummer og brissel
266 Jordskokkeis med pastinakmousse på nøddekiks, krystalliseret chokolade og karamelliseret æble samt sprøde mælkeflager og marengs
36 Kalveinderlår med æggeblommecreme og løjrom
57 Kandiserede urter med skyrmousse, bladselleri og citronmelisse
119 Kartoffelchips med blæretang
23 Klipfisk, agurk og dildolie
54 Kogte lammefjordsporrer med sprødt brød og ramsløgssauce
236 Kærnemælks-'fløde' men vanilje og hvid chokoladecrunch samt sæsonens bær og frugt
144 Lam fra Varde Ådal, selleri, mørke bær og Karljohansvampe
51 Limfjordsøsters med kartofler, dild og sure perler
20 Limfjordsøsters, beurre blanc og grønne tomater
136 Limfjordsøsters, kartoffel - salturt - urter
140 Lun torsk og 'kartoffelsalat', ærter - syltelage
121 Løgvækster & smeltet høost
35 Makrel gravad i høaske med grønne tomater, dildcreme og muslingesauce
250 Melon og hyldeblomst
217 Oksekæbe og julesalat, syltet pære og jernurt
70 Pighvar i brødkrummer og trompetsvampe med ventreche og persilleolie
89 Pighvar med persillesauce og braiseret kalvehale
248 Pighvar med pære og hasselnød
66 Porcheret vagtelæg med purløgssauce og kaviar
107 Rødgrød fløde chokolade
279 Rørt tatar af nordjysk kalv med vilde urter, blomme, sprød kartoffel og peberrod
194 Sesam, tang og vilde ris
235 Skindstegt fladfisk med karamelliserede 'one pot'-løg og rødbeder i egen sky samt æble- og sennepskompot
176 Skovdue
231 Spidskål med østers i gedefriskost og bagt torskefisk
180 Steg af dansk vildsvin og rødder med spæde skud fra den lokale skov
164 Stegt jomfruhummer med kamillepuré
212 Tatar af mosukokse
276 Tempereret slethvad med jordskokker fra det nordjyske, fuglegræs, ramsløg, syre og mayonnaise med stenbiderrogn
228 Toast med persillesauté, svampecreme med brændenælder og fjerkræ
87 Torsk med brunet smør, kål, sprødt rugbrød og peberrodsskum
241 Tørrede kammuslinger og biodynamiske gryn
52 Unika 14 med knuste urter, majroer og aromat af grøntsager
123 Urtehaven' & klar supper på røget lammebryst
160 Æbleskiver som brændende kærlighed med eddikepulver og rødebedegelé
163 Østers med gran
68 Østers med havtorn og havesyregranité

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
ny nordisk gastronomi (2012)