Side |
|
|
Opskrifter |
250 |
|
|
agurk og jernurt |
273 |
|
|
andebryst, tunge og hjerte, tallerkensmækkere og brøndkarse |
259 |
|
|
asparges, dunhammere og pocherede andeæg |
330 |
|
|
aspargeskartofler, løvstikke og valle |
265 |
|
|
birketræsdessert |
298 |
|
|
blæksprutte og marinerede strandplanter, syltet kål og persille |
285 |
|
|
blæksprutte, jernurtolie og grønne jordbær |
289 |
|
|
blåbærdessert |
268 |
|
|
blåmuslinger og kvanblade med kalvebryst |
331 |
|
|
brød, smør og fedt |
342 |
|
|
cremet byg og gryn, hvedegræs og trøffel |
290 |
|
|
dessert af blomster |
308 |
|
|
essentiel syltning for NOMA |
278 |
|
|
friske rejer og syltet tang, stenurt og rabarber |
254 |
|
|
friske skud of akselrøn, mjød og friskost |
253 |
|
|
friskost med granskud |
306 |
|
|
glaserede rødbeder og æbler |
318 |
|
|
grillet gråpære og aromatiske blomster, andelever og kråser |
312 |
|
|
grillet lammeskank, pule beder og ramsløg |
303 |
|
|
grisehaler og kartoffelskræller, karljohanolie og æbletræ |
311 |
|
|
græskar og marinerede sild, saft of valnødder |
284 |
|
|
grøntsager fra lammefjorden, stikkelsbær og havtorn |
281 |
|
|
grøntsagsmarken |
309 |
|
|
gulerødder og kærnemælk |
328 |
|
|
hare, træ og bog |
297 |
|
|
havtorn og rødbedeflødeboller |
307 |
|
|
hummer i røde nuancer |
288 |
|
|
hummer og salater, ribsvin og hybenrose |
261 |
|
|
hvide ribs og geleret agurkesaft, skvalderkål og hasselnøddemælk |
334 |
|
|
hørøgede vagtelæg |
304 |
|
|
jomfruhummere og østersemulsion |
341 |
|
|
jordskokker og ristet høolie, yoghurt og gotlandske trøfler |
282 |
|
|
kalvebrissel og grøntsagsstokke, persille og søsalat |
326 |
|
|
kalvetunge med blegselleri |
305 |
|
|
kammuslinger og søpindsvin, havtorn og muikko |
258 |
|
|
kantareller og hasselnødder |
257 |
|
|
karamel og malt |
276 |
|
|
karamelliseret brissel og tang, löjrom og strandurter |
251 |
|
|
karl johan og pocheret trøffelmarengs |
262 |
|
|
kartoffelchips og yoghurt |
322 |
|
|
kartoffelchips, anis og chokolade |
340 |
|
|
kartoffelkuren |
323 |
|
|
kastanje og valnød, rug og karse |
327 |
|
|
knivmusling og peberrod, muslingesaft og persillegelé |
319 |
|
|
knoldselleri og mos, tang og æggeblomme |
269 |
|
|
kogte porrer og karamelliseret svinebouillon, aske og hasselnødder |
338 |
|
|
kongekrabbe med porrer i aske |
333 |
|
|
kyllingeskind og rugbrød, stenbiderrogn og rygeost |
283 |
|
|
lammebryst og salatblade |
271 |
|
|
limfjordsøsters og maltolie, æble og sagogryn |
295 |
|
|
løg og blåbær |
317 |
|
|
løgfamilien |
272 |
|
|
moskusokse og nye skud af hvidløg, mælkeskind og karamelliseret hvidløg |
263 |
|
|
multebærfra Piteå, brændt marengs og urtete |
320 |
|
|
mælkebøtte og gule beder, tallerkensmækkere og æggeblomme |
255 |
|
|
mælkeis og byg, pocheret æg og lakrids |
343 |
|
|
mælkeskind og skorzonerrod, raps og trøffelpuré |
336 |
|
|
oksehaler og mørk øl, æble og jordskok |
316 |
|
|
oksetværreb og hybenrose, maltpuder og rødbede |
344 |
|
|
overmodne pærer og maltolie, skyr og sødskærm |
274 |
|
|
pighvar med vilde urter |
266 |
|
|
pighvarfinner og pighvarkæber, asparges og jernurt |
287 |
|
|
pocheret andeæg og råkost og limfjordsøsters |
275 |
|
|
pocheret æg og radiser |
335 |
|
|
pocheret æggehvide og birkevin, stegte vilde svampe |
315 |
|
|
radiser i potte |
339 |
|
|
rensdyr med selleri og urtegele |
300 |
|
|
rødbedegranité og skovmærke |
314 |
|
|
rødbeder og aromatiske urter og frø, røde stikkelsbær og korsbær |
294 |
|
|
rødbeder og rabarber |
324 |
|
|
røget marv og løg, timianblomster og kalvebryst |
310 |
|
|
rå rejer fra Smögen med ribsgranité |
264 |
|
|
råmarineret makrel og grillet agurk |
299 |
|
|
saltet småkage med røget spæk og solbær |
321 |
|
|
snegle og mos |
256 |
|
|
snemand fra lammefjorden |
280 |
|
|
spinat dampet i te |
252 |
|
|
stegt flæsk med ramsløgssauce |
291 |
|
|
svinenakke og dunhammere, martsvioler og malt |
293 |
|
|
syltede grøntsager, ristet svinesauce og røget marv |
332 |
|
|
søpindsvin og frossen mælk, agurk og dild |
301 |
|
|
Søpindsvin og hyldebær, hyben og eddike |
277 |
|
|
søtunge og grønne jordbær, strandkål og nye kartofler |
313 |
|
|
taskekrabbe og strandsennep, letgeleret saft fra hjertemusling |
279 |
|
|
tatar og skovsyre, estragon og enebær |
270 |
|
|
topazæble, friske hasselnødder og merian |
337 |
|
|
trøffeldessert |
325 |
|
|
tueporesvamp og blodpuré |
329 |
|
|
tyttebær og høfløde |
296 |
|
|
urtetoast med pighvarrogn |
302 |
|
|
valnødder og tørrede bær |
292 |
|
|
vilde brombær og is af minimajs |
267 |
|
|
vinterkål og østers |
286 |
|
|
yoghurtparfait og valle, ærter og bladselleri |
260 |
|
|
æbleskiver og eddikemarengs |