Tilbage til Find opskrift

Forfatter   Redzepi, René
Sekundære forfattere Meyer Nielsen, Claus
Forlag Politikens Forlag
Udgivet 2006
Udgave 1
Illustrationer Ditte Isager
Sider 184
ISBN 87-567-7539-3
Bognummer 130

 
Side Opskrifter
38 Asparges i forskellige teksturer
33 Asparges stegt i brød med fuglegræs og grønne jordbær
152 Bagt sandart med små samsøkartofler, bakskuld og sødskærm
82 Blomkål i forskellige teksturer, bakskuld og røget enebær
159 Clara Friis-pærer med røget vaniljeis
124 Efterårsæbler fra Lilleø med has­selnødder og flødeis med lyse rosiner
108 Enebærglaseret skovdue med græskar og sødskærm
77 Farseret vagtel med løg i forskellige teksturer
116 Frisk fløde og bladselleri
155 Fynsk fåremælk i teksturer med musli og sirup
138 Færøske jomfruhummere med østersemulsion, tang og rugbrød
160 Geleret kærnemælk, malt og roe-iscreme
97 Glaserede rodfrugter fra Søren Wiuff
48 Glaseret fåremælksmousse og havesy­regranite
111 Glaseret harerulle med Clara Friis-pærer, hvide valnødder og jernurt
47 Gotlandsk lam med løg i forskellige teksturer
142 Grøn havregrød med glaserede kalvebrisler, pære og karsespirer
156 Gulerod, lakrids og yoghurtsne
119 Hirsegrød, mælkeis, havre og malt-crumble
74 Hummer med ærter, blodpølse og strandurter
145 Hummer, stegt sort, med kartoffelter­rin, sure løgskaller og aromatisk sauce
130 Høbagt selleri, blodpølse og guldnæl­der
120 Islandsk skyr, tørrede bær og havesyre
67 Jomfruhummere, stegte færøske, med glaserede gulerødder, krydderbrød og violer
137 Kammusling: stegt, med porrer, dild og æggecreme
78 Karamelcreme med sensommerbær, multebærsorbet og hyldeblomst-mælk
41 Kongekrabbe og muslinger
59 Krabbesalat, rødbeder og havesyre
148 Lammehals bagt med brændt hø, po­cherede vagtelæg og selleri
85 Mandelkartofler, brændt porre og got­landske trøfler
127 Mjød og brunsviger
70 Moskusokse med spinatpuré, tørrede bær og hybenroser
112 Ost fra Jämtland med kvædegelé, rug-brødsis og revet brød
123 Parfait af ristet brød, med brombær og jernurt
34 Pocherede andeæggeblommer med asparges, bregner og muslingeskum
134 Pocherede danske østers med sagogrød og havrevaffel
86 Pocherede æg med svensk prästost og trøffelpuré
115 Pærer fra Lilleø med hasselnødder
51 Rabarber med krydderbrød, flødeis og skovmærke
30 Rørt mos med stenbiderrogn og sprødt kyllingeskind
56 Rå grønlandske rejer og grønne jordbær
93 Råmarinerede kammuslinger med kastanje og rå svampe
73 Råmarinerede kammuslinger med stikkelsbær, fuglegræs og brunet smøremulsion
60 Sensommerkrebs med græskar, krondild og akvavit
102 Stegt and fra Lilleø med majs, sagogrød, kantareller og strandurter
101 Stegt havtaske med brødsalat, guldnælder og valnøddepuré
98 Stegt havtaske med svampe og strandsennep
44 Stegt rokkevinge med lun kartoffelsalat og sure sagogryn
63 Stegt søtunge med nye danske kartof­ler, grønne jordbær og sauce med umodne hyldebær
64 Stegt vesterhavs-pighvar med bønner, friske hasselnødder, tallerkensmækker og vild brøndkarse
133 Stegte blæksprutter med brødsalat og jordskokker
151 Syltet svinebryst med kartoffelskræller og ølsyltede løg
89 Tatar af moskusokse
90 Terrine med røget ål og syltet kål, ka­ramelliseret æble og glaserede gule beder
37 Varm pandekage med rygeost, smeltrogn, radiser og karse
141 Æbleskiver med harerillette og pære-puré
107 Ølbraiseret kalveskank med kogte jordskokker og tyttebær
52 Øllebrød, rabarber og mælkeskum
94 Østers og brændende kærlighed

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
NOMA (2006)
NOMA (2010)